Diskusjon:Emo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Emo er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Start Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Rstart-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.

Uencyklopedisk[rediger kilde]

Emo er i det siste blitt en meget moderne stil.
De kutter seg ofte for å få oppmerksomhet, og de finner gjerne på problemer.


Hvis noen mener dette må være med i artikkelen får det skrives på en annen måte. __meco 14. okt 2006 kl. 10:32 (UTC)

Kommentar: Det er ikke til å komme bort i fra at det dannes en egen subkultur med relasjoner til stilarten, selv om denne foreløpig ikke er spesielt veldefinert. Jeg har derfor endret det mindre velartikulerte skillet mellom musikksjangeren og motebegrepet med en referanse til populistisk bruk av ordet. Dette bør eventuelt legges til en egen underseksjon om subkulturen, slik det er blitt gjort i engelsk utgave. __Roy 17. Juni 2007

Emotrenden er oppskrytt, <- hvordan, hvorfor har en her skrivi personlige meninger i en artikkel? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.48.48.237 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg har fjernet avsnittet. Det kunne du også gjort, bare husk at når du fjerner tekst, bør du skrive en forklaring i forklaringsfeltet under, før du trykker "Lagre siden". - Soulkeeper 1. nov 2007 kl. 08:20 (CET)

Kommentar: Det er veldig mange feil med den norske artikkelen om emne "Emo". Skulle tatt meg tre dager å gjort den fullstendig. Mye som mangler. Hvis den som har laget denne siden, har spørsmål, vær så snill og hendvend deg til meg.

Kommentar: Det er sant det han Skriver, La det stå på forsiden!

My Chemical Romance et nytt emo band

De skulle vært med i teksten Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.212.33.219 (diskusjon · bidrag) 8. jun 2007 kl. 13:39 (GMT-3) (Husk å signere dine innlegg!)

Komentar: My Chemical Romance er ikke Emo det er Alternativ rock -.- Dette usignerte innlegget ble skrevet av 83.109.79.251 (diskusjon · bidrag) 15. jun 2007 kl. 15:24 (GMT-3) (Husk å signere dine innlegg!)

Kommentar: Men selvom de my chemical romance er aleternativ rock, så er de fortsatt et av de emo bandene Som alle kallet det. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Juliamarie (diskusjon · bidrag) 12. aug 2007 kl. 09:06 (GMT-3) (Husk å signere dine innlegg!)

Kommentar: MCR er emo men det er ikke noe galt å det er galt å si at emor er selv skadere da er jeg det :@ er emo men er ikke selv skader. det er et dårlig rykte vi har fått etter noen IDIOTER :@ Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.166.3.227 (diskusjon · bidrag) 20. okt 2007 kl. 13:19 (GMT-3) (Husk å signere dine innlegg!)

Kommentar: MCR er et emo band. Har du set motivene deres på t-skjorter å gensere. Jeg sitter bak noen å ser på den vær dag. Å grunnen til at Eemos blir kalt "kuttere" er fordi noen emos kutter seg og fordi musikken dere hører på har sånne scener i musikk videor o.s.v.. Jeg blir kalt Satanist fordi jeg hører på Dimmu Borgir. Men jeg går ikke å kutter meg fordet.. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Benny Bergo (diskusjon · bidrag) 11. nov 2007 kl. 19:43 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Kommentar: Alle burde bli mer kjent med MCR eller My Chemical Romance. Nevnte band er alldeles ikke et emo band. Mange av tekstene har et eventyr og tegneserie lignede lyrisk virkemiddel. Mange ville nok sagt at MCR er emo, pga av sangene de har, det finnes mange Amerikanske band som har "emo titler" i sangene deres, men det betyr ikke at de er emo, ikke alltid. Jeg tror bare 10-20% her vet hva emo i moderne tider er, og hva emo var for 25 år siden. Og kutting i emo sjangeren er en dårlig innflytelse fra enklte momententer i 3rd wave emo'en. Ikke noe som var opprinnelig. Dette usignerte innlegget ble skrevet av BlueWater (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hva står Emo for? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.165.102.39 (diskusjon · bidrag) 18. jul 2007 kl. 18:05 (GMT-3) (Husk å signere dine innlegg!)


Emo är en förkortning för emocore, vilket är en förkortning för emotional hardcore. Titta gärna in den svenska sidan om emo[1] Dette usignerte innlegget ble skrevet av 83.235.175.41 (diskusjon · bidrag) 28. jul 2007 kl. 07:00 (GMT-3) (Husk å signere dine innlegg!)

Ja mye mulig, men det står for emotional på alle språk... gå ut litt mer.. For i Norge og resten av verden er det Emotional det kommer fra.

Beskyttet[rediger kilde]

Har beskyttet artikkelen etter gjentatte frem- og tilbakestillinger i løpet av kort tid. Vennligst begrunn hvorfor teksten hører hjemme i artikkelen, og kom gjerne med en mer leksikalsk versjon av den. Noorse 6. aug 2007 kl. 18:54 (CEST)


Bruke "stereotype" istedet for "betegnelse"[rediger kilde]

Sett at det mange steder skilles mellom musikkstilen emo og stereotypen emo, synes dette er en bedre måte å si det på enn "betegnelse". Enig? (Ville ikke forandre noe før jeg hører noen andres meninger på det) --Madompa 28. des 2007 kl. 21:04 (CET)

Tokio Hotel[rediger kilde]

Kommentar: Den dagen Tom, Gustav og Georg er emo. Da er det noe galt med denne verden...

HVis dette skal vere en infomerende side så bude ikke Tokio Hotel vere her..! Toki Hotel er et rockeband ;) det står tilåmed om du søker på tokio hotel ;) Dette usignerte innlegget ble skrevet av Mona-Too (diskusjon · bidrag) 9. mar 2008 kl. 21:40 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)
tokio hotel har ikke en dritt med emp og gjøre Dette usignerte innlegget ble skrevet av Jokkefan (diskusjon · bidrag) 21. mar 2008 kl. 20:27 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Har forsøkt å rydde litt opp[rediger kilde]

Siden slik den så ut var, unnskyld uttrykket, helt forj**lig - det er helt åpenbart at dette er et livsstilspørsmål som engasjerer ungdom i dag. Jeg har tatt ut den verste POVen, men det er fortsatt ting i den jeg mener kanskje ikke hører hjemme der, som anklager om selvskading (og psykologiske problemer, noe jeg selv la til for å fordype dette elementet jeg ikke vet om jeg er enig i) er en del av kulturen som sådan. Derfor fjerner jeg ikke oppryddings-tagen, men håper det kan være et bedre utgangspunkt.--Pungmose 22. feb 2008 kl. 20:40 (CET)

Fjerne?[rediger kilde]

Kan noen fjerne ALLE nevnte band og artister som ikke har gyldige kilder(eller kilder i det hele tatt) i denne teksten? Greit å legge til så lenge man har kilder - Men å bare skrive uten noen kilder kan hvem som helst gjøre.85.166.76.62 7. okt 2008 kl. 15:59 (CEST)

Det blir for dumt at det først står at artikkelen trenger opprydning og at "du kan forbedre den" før det står at den er stengt/beskyttet.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Emo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. okt. 2023 kl. 13:20 (CEST)[svar]