Diskusjon:Elling (bokserie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Diskusjon:Elling)
Hopp til navigering Hopp til søk

Bør ikke denne siden handle om filmen «Elling», i stedet for personen Elling i romanene? Det er i alle fall slik det engelske wikipedia gjør, og dette virker også mer korrekt i mine øyne. Flytte nåværende versjon til Elling (person)? --80.202.51.72 11. sep 2005 kl.17:36 (UTC)

Kanskje det. Men den må isåfall flyttes til Elling (figur). Froy 11. sep 2005 kl.17:54 (UTC)
Nei, det bør i så fall skilles mellom filmen og boken. Å skrive en egen artikkel om én person i boken blir for spesielt. --Finn Bjørklid 13. feb 2006 kl.02:02 (UTC)

utsikt til paradiset[rediger kilde]

I texten stå at Elling bor hos mora sit i første bok. Jeg har begynt a lese den, å mora til Elling er alrede dø i begynnelse. Jeg husker fra filmet Mors Elling, at hun dra pa ferie sammen me henne og den Film er basert på tredje bok, ikke sant?. Mit Spørsmål er nå: Hvordan er det med storyline og untgavetidspunkt? Er første bok also første del i historien eller er de som det er med filmene? (Jeg er ikke norsk, derfor skrive jeg så dårlig. Unskyld)

Hei. Jo, Mora til Elling er allerede død i begynnelsen av "Utsikt til paradiset". Så artikkelen er ikke helt riktig. Men det finnes et tilbakeblikk i "Fulgedansen". Bøkene er ellers utgitt i samme rekkefølge som handlingen utvikler seg. 84.137.114.227 1. apr 2006 kl.23:48 (UTC)

Har nå rettet på det uriktige som sto i artikkelen. Det jeg reagerer på nå er egentlig tittelen på artikkelen: "Elling (figur)", den stemmer ikke helt. Artikkelen, og lenkene direkte fra artikkelen handler om bøkene om Elling, ikke Elling som figur. Er det mulig og endre den tittelen? Noen som vet? Har opprettet en egen artikkel Romanfiguren Elling der det kan skrives mer om selve Elling som romanfigur. Tsjaizer