Diskusjon:Eksoplanet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Pleiades large.jpg Artikkelen Eksoplanet er del av underprosjektet Astronomi, som søker å øke antall artikler relatert til astronomi og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
C-nivå Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå start på kvalitetsskalaen.(Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Høy Denne artikkelen er av prosjektet vurdert til å være av høy prioritet innen sitt emne.

Mer informasjon om artikkelen

 1. C-nivå Denne artikkelen er på start-nivå. Det vil si det er en artikkel under utvikling, som er langt fra komplett og som mangler pålitelige referanser. Hvis du vet noe om dette emnet kan du hjelpe Wikipedia med å utvide den eller foreslå endringer.
 2. Wikipedia priority pyramid2.jpg Denne artikkelen er av høy prioritet, det vil si artikkelen bør inkluderes i alle statiske versjoner av Wikipedia (type papirutgivelse, CD-ROM, DVD-ROM).
 3. Crystal Clear app wp.png Denne artikkelen er blitt lenket til fra en eller flere eksterne medieorganisasjoner:
  1. Meland, Astrid (2. desember 2009). «Denne steinen deiset ned på jorda for 13 000 år siden». dagbladet.no. Dagbladet. 
  2. Barstein, Geir (20. november 2012). «Tok bilde av ny kjempeplanet». dagbladet.no. Dagbladet. 
  3. Brustad, Line (18. januar 2014). «Nyoppdaget planet går i bane rundt ei sol som er lik vår». dagbladet.no. Dagbladet. 
  4. «Vår aller nærmeste stjerne har en planet — og den er lik jorden». natgeobloggen.no. Nathional Geographic Channel. 15. august 2016. 
 4. Birth Rate in USA 1934-2004.PNG Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Exo- eller ekso-?[rediger kilde]

Jeg tror det skal være eksoplanet. - Soulkeeper 1. okt 2006 kl. 13:40 (UTC)

Bokmålsordboka forklarer ekso med «(gr ekso 'ute, utenfor') utenfor, ytre, i ord som eksogen, eksoterm». Det finnes ingen oppslagsord for exo. Jeg flytter siden, delvis på grunnlag av dette. - Soulkeeper 3. jan 2007 kl. 22:04 (CET)