Diskusjon:Druidordenen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Druide ordenen er også en frimurerorden. Synes folk bør bli litt opplyste. Derfor bør siden bli stående på Wikipedia. Hvorfor skulle den ikke det? Juppi66 26. feb 2009 kl. 01:00 (CET)

Artikkelen er viktig, men bør forbedres. Den tilhører f.eks. ikke Den Norske Frimurerorden, og jeg endrer derfor dens kategori. Ranværing 2. mars 2009 kl. 22:10 (CET)

Kategori:Broderskaper og veldelige organisasjoner, etter modell fra engelsk wikipedia (og andre språk), er mer egnet for rituelle broderskaper utenfor Den Norske Frimurerorden. Den har rom for Druidordenen, Odd Fellow m.m. Det er viktig å skille mellom det norske frimureriet og andre ordener.

Jeg opprettet kategorien, selv om navnet «broderskap» (fraternity) skaper kollisjoner i min tankegang. Benevnelsen er såpass innarbeidet i språket (også på engelsk og tysk) at den ikke kan kalles noe annet uten å finne opp nye ord.

Odd Fellow har egne losjer for kvinner.

Begge kjønn deltar under møtene i Le Droit Humain, Rosenkorsorden AMORC og Den Tradisjonelle Martinistorden.

I Mariaordenen har utelukkende kvinner adgang. Menn har ikke adgang. Det er et rent «søsterskap».

Jeg kastet bort dyrebar tid på språklig idioti i Diskusjon:Reell modus. Nok er nok, og jeg nekter plent å delta i en reprise av dette. Dersom noen har et mer egnet ord enn «broderskap» er det fint. Ranværing 31. mars 2009 kl. 22:30 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Druidordenen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. okt. 2017 kl. 23:07 (CEST)[svar]