Diskusjon:Dr. Seuss

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Omtale[rediger kilde]

Er Wikipedia et filmmagasin som skal tilby omtaler av filmer? Slik jeg ser det bør vi holde oss til å presentere handlingsreferater, rollelister, andre interessante hendelser/tema rundt filmen, og muligens en analyse, men ikke en omtale (review), med terningkast og vurderinger av skuespillerprestasjoner. Dette strider mot Wikipedias NPOV-politikk. OPus- (mld, film) 23. aug 2006 kl. 07:50 (UTC)

Synes ikke Orlands anmeldelse fra Adresseavisa 2005 er plagsomt subjektiv, men jeg kan jo nøytralisere den litt - og heller legge en lenke direkte til anmeldelsen i adressa.no? Orland kan for øvrig godt fortsette å legge ut sine anmeldelser av bøker og filmer. Så får heller andre stramme dem inn og tilpasse dem til NPOV-politikken. Wolfmann 23. aug 2006 kl. 08:33 (UTC)
Okej, hørtes vel greit ut... OPus- (mld, film) 23. aug 2006 kl. 08:48 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dr. Seuss. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jul. 2017 kl. 23:55 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dr. Seuss. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 04:43 (CEST)