Diskusjon:Den digitale festning

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Handlingen er en blanding av fiksjon og fakta som er forvirrende (omtrent som bøkene til Brown generelt), men jeg har latt dem stå slik det var skrevet før. Jeg har kun lagt til lenker i denne delen. Shauni 11. mar 2006 kl.15:31 (UTC)

Utdyping.[rediger kilde]

Hei. Jeg ønsker å skrive en utdypende artikkel om boken "Den digitale festning", noe liknende artikkelen Iskaldt bedrag, som jeg tidligere har laget. Jeg tenkte at slike store endringer burde godkjennes på forhånd, men mener på ingen måte å antyde at den eksisterende artikkelen er dårlig. Jeg synes bare at artikkelen om en så god bok burde vært enda mer utdypende. Skjekk gjerne ut artikkelen min om Iskaldt bedrag og gi meg en lyd om en liknende utdyping om "Den digitale festning" ville vært ønskelig. Vennlig hilsen, Lår-ilt.

Det er det som er det fine med WP at alle kan forbedre artikkler uten noen at det godkjennes på forhånd. Jeg anbefaler deg likevel å bruke det som står i artikkelen og så legge til mere stoff gjerne med underoverskrifter. --Nina 22. apr 2006 kl.09:57 (UTC)