Diskusjon:Defenestrasjonene i Praha

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hmm... Likte ikke helt den endringen der. Greit nok å ta med etymologi til ordet «defenestrasjon», men det passet dårlig i det første avsnittet, og skilt ut som et eget avsnitt ødelegger det flyten i teksten. Det er også vanskelig å sette det i parentes inne i et uthevet område. Orddefinisjoner (av norsk ord, latin definition) passer fint i slike, som nettopp demonstrert ved hjelp av et håpløst eksempel. Dersom ingen protesterer innen kort tid, la oss si søndag, flytter jeg definisjonen til en egen side om defenestrasjoner, slik som antydet i artikkelen -- første forekomst av ordet er en link.

--Chrmb 22. okt 2004 kl.22:17 (UTC)

Jeg synes det er helt greit å flytte den til ny artikkel. Min tanke var at det er et ord som må forklares, og jeg synes ikke forklaringen passer bedre lenger ned. Men den høres aller mest hjemme i en egen artikkel om defenstrasjon, såfremt den blir mer enn en ordbokdefinisjon. Liker forresten den nye betydningen som er nevnt på engelske Wikipedia: "Å fjerne Microsoft Windows fra en PC". Synes det er flott om du gjør dette før det har gått et par dager, og det må vel telle litt ettersom det var jeg som endret artikkelen.Chris Nyborg 22. okt 2004 kl.22:31 (UTC)
Så ikke den meldingen, jeg. Gjør det nuh. :) --Chrmb 25. okt 2004 kl.18:13 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Defenestrasjonene i Praha. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jun. 2017 kl. 08:51 (CEST)[svar]