Diskusjon:Dan Evensen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vedr. nyopprettet lenke (bilder fra en kamp,år 2007)[rediger kilde]

Det var interessant å se disse bildene. A propos, jeg har sett "copyrightede" bilder i en wp-artikkel. Begrunnelsen var at bildene hadde vært brukt i promo-materiale, som var "intended for wide-spread promotion". Eller noe sånt. (Jeg mener at artikkel/bildet gjaldt Mariah Carey). Et bilde, fra en kamp, i artikkelen om nevnte "MMA-prominente" nordmann, hadde vel vært interessant? Bygda 24. okt 2008 kl. 14:17 (CEST)

Regler for bilder i artikler er forskjellig på WP på engelsk og norsk. Det tillates mer på den engelske. En måte å få et bilde i en artikkel på norskspråklig WP er om noen tar det selv, eller at noen frasier seg rettighetene. Se mer om dette her. KEN 24. okt 2008 kl. 14:42 (CEST)
Vi er ikke ansvarlige for materiale på andre sider. De bildegalleriene som er lenket til her er ikke fra Wikipedia, og dermed trenger vi ikke lisens for dem, det er det den aktuelle siden som må ha. Jo, det er klart at et bilde i artikkelen MMA#Prominente nordmenn hadde vært bra, det eneste er at vi da må forsøke å finne et bilde som har fri lisens. Dersom du har et, setter vi selvsagt pris på det, dersom det kan brukes. (Se ellers Wikipedia:OSS/bilder)
Når det gjelder artikkelen om Mariah Carey, så er det nok best å ta ting som gjelder den artikkelen på den artikkelens diskusjonsside, og ikke her. Jeg har sett på det bildet som er brukt der som illustrasjonsfoto, og det ser ikke ut til at det er noe i veien med det, lisensmessig. På den engelsk-språklige utgaven av Wikipedia, der man tillater «fair use» av bilder, er det ett bilde som står oppført med copyright, ellers er de alle frie. Det er kanskje en annen artikkel du har sett, der det var noe galt? V85 24. okt 2008 kl. 14:48 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dan Evensen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 21:40 (CEST)[svar]