Diskusjon:Ciklosporin

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

En ganske direkte oversettelse av den engelske versjonen av artikkelen. Den burde gjennomses og rettes av noen som kan stoffet bedre enn jeg. Og så vet jeg ikke hvordan man legger til en slik boks til høyre som i den engelske versjonen? --Svenni 30. okt 2007 kl. 14:18 (CET)

Flytte artikkel til generisk navn[rediger kilde]

Det generiske (INN) navnet til dette preparatet er Ciclosporin. Etter en diskusjon på den engelske versjonen av denne arkikkelen, ble artikkelen flyttet til dette navnet. Jeg foreslår at den norske artikkelen også flyttes, men til det fornorskede Ciklosporin, slik det skrives i Felleskatalogen og Legemiddelhåndboka. Om det ikke dukker opp noen innsigelser fra noen som har mer peiling enn meg, flytter jeg den. Bitjungle 25. mar 2009 kl. 17:14 (CET)

Da er siden flyttet, og artikkelen oppdatert. Bitjungle 4. apr 2009 kl. 09:23 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ciklosporin. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. jul. 2017 kl. 09:26 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ciklosporin. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 18:03 (CEST)[svar]