Diskusjon:Brother’s Keeper

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Brother's Keeper»)

Jeg skulle gjerne ha opprettet Brother's Keeper under nynorsk, da det er samme relevanse der og jeg ser at det finnes andre med nynorsk der, programmet er ogsp på nynirsk og teksten har vi jo stort sett innefor bokmålsversjonen. Men hvordan gjøøres det? Finner ikke at jeg har slike rettigheter BK-Norge 25. mar 2009 kl. 18:47 (CET)


Jeg synes det er viktig at det fra den norske versjonen av programmet som ligger på Norsk Viki, bør være en link til den engeske Vika (iUSA) slik at heheten kommer frem, men dere fjerner den hele tiden. En plass bør det fremkomme og ikke bare fra USA til "verden" men også fra Verden til USA. BK-Norge 24. mar 2009 kl. 18:54 (CET)


Innholdet i denne artikkelen minner om reklame og bør omskrives snarest for ikke å bli slettet eller redusert til et minimum. Artikkelen er dessuten full av udokumenterte påstander. Tbjornstad 24. mar 2009 kl. 10:16 (CET)

Det er ikke meningen at den skal være direkte reklame, men alle artikler vil lett kunne berøre tema. Tar gjerne i mot konkrete tips om hva du synes er for aktivt. Nå er heller ikke teksten utformet ferdig. BK-Norge 24. mar 2009 kl. 10:25
Hei, her en noen tips! Artikkelen skal omhandle programvaren og kan beskrive denne. Påstander om at det er enkelt å bruke, anbefalinger osv har ingen ting på Wiki å gjøre. Fadderordningen kan beskrives dersom den medfølger programvaren, ellers hører den ikke hjemme i artikkelen, dersom det da ikke skrives et eget avsnitt om miljøet rundt programvaren. Dette gjelder forsåvidt også bøker, som bør beskrives eller henvises eventuelt. Kursvirksomhet hører imidlertid ikke hjemme her. Tbjornstad 24. mar 2009 kl. 10:48 (CET)
Programmet er greit nok det. Kanskje noen ord om anvendelsen? Slektstre? Intern database? Finn Bjørklid 24. mar 2009 kl. 11:01 (CET)
Hvis fadderordning og lignende er en del av et etablert brukermiljø så kan det omtales, men det må sies noe om hvem som står bak de forskjellige aktivitetene. Jeg prøvde å rydde opp i det, men jeg er litt usikker på hvem som gjør hva i det her. Det flyter nok noe sammen hva som er programmvaren og hva som er brukermiljøet. Jeg lurer også på hvem som er representanter. — Jeblad 24. mar 2009 kl. 11:08 (CET)

Nå prøvde jeg å lære meg hvordan dette skal være, men ser at all tekst jeg har lagt inn er fjernet uten at det er gitt konkrete rettledninger som gir meg anledning til å korrigere. Dermed får teksten bli slik den er.

Kan nevne at noe av den teksten jeg har brukt er henter fra andre programmer som er på samme media BK-Norge 25. mar 2009 kl. 16:50

Teksten er nok der, den er stokket om og en del subjektive utsagn er fjernet. Det er slikt som skjer hele tiden her inne, litt etter hver ser du nok hvordan teksten skal formuleres og da blir det færre som retter på deg. Lykke til med videre leksikonskriving! — Jeblad 24. mar 2009 kl. 16:13 (CET)

Hvordan fjernes den reklameboksen om Sytomatol på toppen. (usakkelig etter min mening) BK-Norge 25. mar 2009 kl. 17:05

? Candyman777 25. mar 2009 kl. 20:19 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Brother's Keeper. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. mar. 2018 kl. 13:46 (CET)[svar]