Diskusjon:Britney Spears

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Privatliv[rediger kilde]

Hvor viktig er egentlig hennes eventuelle private problemer? Og paparazziene angivelse observasjoner? Neppe uhildede kilder! Foreslår at dette strykes. Innvendinger? --PaulVIF 20. jan 2008 kl. 14:19 (CET)

Hun er født i Kentwood, Louisiana ikke i McComb, Missisippi!

Kildene opererer med McComb som fødested, men har vokst opp, og «er fra» Kentwood. Har føyd dette til i infoboks. --PaulVIF 28. feb 2008 kl. 23:59 (CET)

Hva med hennes andre sønn? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 83.108.21.5 (diskusjon · bidrag) 11. apr 2008 kl. 21:25 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Det nye albumet skal komme 2 desember 2008

Er redigert inn. PaulVIF 21. sep 2008 kl. 08:58 (CEST)

Beskyttet[rediger kilde]

Jeg beskyttet i dag siden for redigeringer av uregistrerte og nye brukere på grunn av gjentatt hærverk og barnsligheter. --PaulVIF 23. jan 2008 kl. 09:43 (CET)

Den ble ikke låst for å beskytte et mesterverk, men på grunn av alt hærverket den ble utsatt for, av ukritiske fansinnlegginger og av sjikane fra andre. Men det er fritt fram å redigere for registrerte brukere. PaulVIF 21. sep 2008 kl. 09:35 (CEST)

På tide med en oppdatering?[rediger kilde]

Siterer fra artikkelen: "som etter planen skal bli gitt ut i USA 2. desember 2008, på hennes 27 års dag.". Det er på tide med en oppdatering. Den som kan endre noe etter artikkelen er blitt beskyttet burde gjøre noe med det. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 95.34.157.57 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg har låst opp artikkelen, jeg. Får se om det går bedre nå. Mvh 3s 30. nov 2009 kl. 22:25 (CET)

Totalt fraværende kvalitet på artikkelen[rediger kilde]

Jeg kom over denne artikkelen og satte i gang med å redigere den, men jeg ga opp rundt halvveis. Dette er virkelig det verste makkverket jeg noensinne har sett på Wikipedia. Rotete oppsett, en masse unødige detaljer, grove skrivefeil over hele linja, tilfeldig oversetting av tekst, og til og med sitater (!), fra engelsk. Flere av setningene gir ikke mening i det hele tatt, de er rett og slett uforståelige på grunn av elendig språk. Et oversettingsprogram ville gjort en bedre jobb enn dette. Jeg vet jeg er uregistrert og sånn sett ikke har mye jeg skulle ha sagt, men etter min mening burde hele denne artikkelen slettes og skrives på nytt. Eventuelt kan diskografien bli stående sammen med en redigert versjon av introduksjonen. Det er rett og slett altfor mye rot og feil til at det er verdt å fikse på teksten slik den står nå.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 129.241.138.182 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Britney Spears. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. aug. 2018 kl. 12:04 (CEST)[svar]