Diskusjon:Brann Stadion

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Plassering[rediger kilde]

Jeg ville strengt tatt ikke sagt at Brann Stadion ligger på Minde; heller Landås eller evnt. Kronstad. --158.37.53.20 23. nov 2005 kl.09:07 (UTC)

Er ikke dette en evig diskusjon i Summetonen i BA :) Da jeg tok et kjapt google-søk sto det Minde i de fleste artiklene jeg kunne finne som omfattet saken. Jeg vil for egen del si enten Minde eller Kronstad, ikke Landås. Men så er jeg bare en enkel stril... Floyd 23. nov 2005 kl.11:30 (UTC)
Jeg ville si at den ligger i Fridalen som er navnet på parkanlegget som ligger i nærheten av banen. Landås ligger litt lengre sør, Minde litt lengre vest og Kronstad litt lengre nord --Nina 23. nov 2005 kl.13:00 (UTC)
Enig i at Fridalen kanskje er det mest presise. Floyd 23. nov 2005 kl.13:06 (UTC)
Det er i hvert fall ganske vanlig å si at Stadion ligger på Minde. Den hører også inn under Minde postkontor, og det gamle postnummeret 5032 Minde. Som mindegutt er jeg enig i at stadion ligger utenfor det jeg vanligvis tenker på som Minde, selv om det nok er uenighet om hva som egentlig hører inn under Minde. Hva man mener med "Minde" er kanskje litt avhengig av kontekst. Av og til mener man bare Wergelandsområdet (Fanahallen, det gamle postkontoret, Rema etc.), av og til postområdet, av og til inkluderer man Fjøsanger og Storetveit etc. Minde skole ligger på Fjøsanger, Minde I.L. holder til på Paradis. Men Christieparken føler jeg i alle tilfeller tilhører Landås, så Brann stadion blir nok et tvilstilfelle. Jeg tror jeg er tilhenger av å beholde Minde i artikkelen, rett og slett fordi det er den sedvanlige beskrivelsen (og ikke utvilsomt feil). (Jeg tviler ikke på at dette temaet har vært omdiskutert i Summetonen, hehe...) -Kissa 23. nov 2005 kl.23:32 (UTC)
Siden Brann bruker Minde på hjemmesiden er jeg enig i at det blir stående i artikkelen--Nina 24. nov 2005 kl.00:12 (UTC)


Opprydding[rediger kilde]

La til malene fordi en del informasjon står to ganger, og språket bør gjennomgås. Var nesten ferdig med å gjøre det selv da PC-en spontanrebootet, og klokken er for mange til å begynne på nytt. Zerblatt 29. mai 2006 kl.22:07 (UTC)

Arkitekt[rediger kilde]

Kan det være verd å nevne at arkitekten bak de nye tribunene er Arkitektkontoret Vaardal-Lunde AS? Stickler 7. mai 2007 kl. 10:40 (CEST)[svar]

Enig. Jeg ser at artikkelen ble skrevet under byggeperioden og teksten bør nok også edres litt nå når tribuene er ferdig. --Nina 7. mai 2007 kl. 10:46 (CEST)[svar]