Diskusjon:Bodø Høyre

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Fairytale Trash No.svg Denne artikkelen ble nominert for sletting den 21. august 2009, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bodø Høyre. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jul. 2017 kl. 01:16 (CEST)

Relevans lokale politikere - 44 omdirigeringer hit[rediger kilde]

Biografien til Torbjørn Fjærem var omdirigert til Bodø Høyre#Bodø Høyres bystyrerepresentanter 18. sep. 2007. Når jeg undersøkte så viste det seg at han var tidligere gruppeleder for Bodø Høyre, se [[1]]. Han fyllte like godt kravene i Hjelp:Politikere.
- Her fins like godt et par gamle slettediskusjoner, se Wikipedia:Sletting/Beholdt/september_2007#Bodø_Høyres_biografistubber_på_lite/ikke_notable_personer og Wikipedia:Sletting/Beholdt/Oktober_2006#Torbjørn_Fjærem.
- På et tidspunkt ser de ut til å være løst ved at biografiene er omdirigert. Det finnes nå 44 biografier som er omdirigert på samme måte, se [[2]].
- Her må nok samtlige biografier som er omdirigert undersøkes før de som viser seg å ikke være relevante kan foreslås slettet. Jeg har ikke noe i mot det hvis det finnes en "massemetode" her, men det går bare hvis det er undersøkt om de fyller kravene i Hjelp:Politikere og de som viser seg å være relevante har fått vende tilbake til å være biografi. Jeg har derfor laget en liste over alle omdirigeringene og håper at flere ser seg kallet til å finne ut om noen av dem er relevante Hjelp:Politikere. Etterpå tenker jeg at det bør være forsvarlig å "masseslette"/hurtigslette alle som viser seg å ikke være relevante.--ツDyveldi☯ prat ✉ post 26. sep. 2020 kl. 20:23 (CEST)

Og de som viser seg å være relevante kan jo settes tilbake til versjonen før de ble omdirigert. Forhåpentligvis blir de også da oppdatert. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 26. sep. 2020 kl. 20:26 (CEST)

Tabell over omdirigeringer hit[rediger kilde]

Selv om jeg har laget denne så kan alle bruke tabellen.

Navn Sjekket - relevans ok/ikke ok
Jan Kåre Moen  
Johan Bakke   ikke
Hans Olav Fjærvoll ikke leder av planutvalget [[3]][[4]]; OK kan gjenopprettes dersom det er mulig å lage fullverdig biografi
Arild Aasjord ikke
Alfred Nilsen-Nygaard ikke
Sigfred Pedersen ikke
Jarle Vold ikke
Sture Wisth ikke
Jens Rist ikke
Kjell Nitter ikke
Egil Taranger ikke
Grete Tvenning ikke
Hilmar Olav Sivertsen ikke
Elisabeth Hov ikke
Margrethe Mathisen ikke
Laila Kristiansen ikke
Målfrid Stenberg ikke
Kerstin Johnsen ikke
Gerd Opheim
Stein Dahn
Berit Vembre
Ørnulf Dæhli
Knut Bull-Dahl
Tor Lundbakk ikke
Alf H. Mølleskog
Tor Tønder
Erling Ilstad uklart
Bjørn Dalskjær
Ole Martin Tjærandsen ikke
Ingrid Helberg ikke
Elin Dahl uklart
Doris Løkke ikke
Jan Ulrichsen uklart
Johan Rognved ikke
Anders Jarnæs
Johan Riise ikke - relevant som fotballspiller for Bodø-Glimt og var på laget da de ble Nord-Norges mestere i 1939 [[5]] øvrig liv og virke her [[6]]; OK kan gjenopprettes dersom noen ønsker å skrive enn fullverdig biografi
Arnfinn Kristiansen (politiker) ikke
Henry Eben
Odd Sand
Hanna Tjærandsen
Willy Woje
Jarle Wold ikke
Arnt Chr. Roseth
Judith Pedersen ikke

--ツDyveldi☯ prat ✉ post 26. sep. 2020 kl. 20:23 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bodø Høyre. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jan. 2021 kl. 23:52 (CET)