Diskusjon:Bevere

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Utvidelse[rediger kilde]

Her burde det være skrevet mer om skille mellom de to artene (eurasiske beveren og nordamerikanske bever), samt beverns utvikling og utbredelse i Norge. I tillegg bør de ulike typene ”beverhytter” beskrives.

c-bon 15. nov 2005 kl.08:10 (CET)


Artikkelen handler om arten Bever, mens underartene er planlagt beskrevet i egne artikler. Det samme kan antakelig gjøres med beverhytter (altså lage egne artikler om dem). Hvis du sitter på kunnskaper om emnet er du hjertelig velkommen til å bidra her. Forøvrig kan du undertegne innleggene dine på diskusjonssider med ~~~~. OPus- (mld, film) 15. nov 2006 kl. 08:16 (CET)l
Jeg er ny her, så det tar litt tid å lære alt. Nå det gjelder bever så er den eurasiske beveren og nordamerikanske bever to forskjellige arter (i følge Frank Rosells bok Bever). Jeg skal prøve å skrive litt mer om bever når jeg får tid. c-bon 15. nov 2005 kl.08:29 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bevere. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. sep. 2017 kl. 18:52 (CEST)