Diskusjon:Bedriftsmarked

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen er utsatt for hærverk av andre brukere. Hvis disse har et akseptabelt motiv for sin aktivitet bør denne annonseres på en forståelig måte. - Degress 12. mars 2009 kl. 12:18 (CET)

Jeg så litt på hendingene. Det som er skjedd, er det vanlige: De veletablerte prøver å hjelpe til med presiseringer m.m. Din versjon av innledning var etter mitt skjønn ikke særlig vellykket, så hvis noe skal kalles hærverk, er dt din siste tilbakestilling. Sterke ord anbefales dog ikke - det jager bare folk i skyttergraver. Jeg ser ikke noen annen agenda her enn at alle prøver på hver sin måte å forbedre. Men kommentarer kan være greie. Bjørn som tegner 12. apr 2009 kl. 12:32 (CEST)
Jeg synes tilbakestillingen av mitt «hærverk» (versjonen fra 11. apr 2009 kl. 07:38) som er ment som et oppriktig og faglig velfundert forsøk på å stramme inn og presisere begrepet har svekket artikkelen. Jeg ønsker ikke redigeringskrig, men vil sette pris på om andre kunne ta tak i stoffet - og forhåpentlig revertere -slik at vi etterhvert får en god artikkel som resultat. 91 15. apr 2009 kl. 23:46 (CEST)

Kategoriendring[rediger kilde]

Jeg endrer kategori fra organisasjonsteori til mikroøkonomi, fordi mikroøkonomi omhandler markeder i mye stereke grad enn organisasjonsteori. Håper det er greit:) Solbris 24. mai 2009 kl. 17:22 (CEST)[svar]