Diskusjon:Banning

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Banneord»)

Denne bør kanskje sammenslås med artikkelen bannskap? Dieus 26. jul 2008 kl. 09:32 (CEST)

Emnet er leksikalsk, men artikkelen - slik den står - er fremdeles usaklig kåserende, og fremdeles full av påstander og antagelser som ikke har dekning verken i referanser eller en alminnelig oppfatning. I tillegg fremstår den som etslags akademisk påskudd for å liste opp ord som bidragsyteren har lyst til å se på trykk/skjerm: fettoter, fettmagnet osv.
Jeg har satt tilbake {{uencyklopedisk}} MHaugen 8. jun 2009 kl. 00:38 (CEST)

Uten å ta stilling til hvor godt skrevet artikkelen er, har jeg forsøkt (9 år etter forslaget?) å flette denne artikkelen med bannskap. Denne var lengst, så flettet inneholdet fra bannskap inn i denne. Men foreslår også å flytte denne artikkelen til enten tittelen banning eller bannskap, bare som en mer generell tittel enn banneord (banneord er brukt til banning, banning er fenomenet). :) Mewasul (diskusjon) 2. aug. 2017 kl. 02:32 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Banning. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. mai 2019 kl. 16:07 (CEST)[svar]