Diskusjon:Årsaker til første verdenskrig

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Opprydning[rediger kilde]

Hvorfor trenger denne opprydning? Trenger å vite det hvis jeg skal rydde den.. Om det har noe med sproget å gjøre, så er kanskje ikke {{Opprydning}} riktig tag? Marcus 3. apr 2007 kl. 16:24 (CEST)

Den trenger ikke å merkes. Det var en bruker, som etter å ha funnet to skrivefeil, merket den med opprydning. Artikkelen har vært gjennom en ganske lang opprydningsprosess. -marius 3. apr 2007 kl. 16:36 (CEST)

Bakgrunn til...[rediger kilde]

Er det ikke bedre med "Bakgrunn for..."? 85.74.20.38 13. mar 2008 kl. 19:29 (CET)

Opprydding og kvalitetsheving.

Denne artikkelen er skrevet av noen med brukbare kunnskaper, men den er dårlig skrevet rent språklig, bærer preg av å stole for mye på skribentens varierende hukommelse og er også syltynn på enkelte områder. Eksempelvis under tittelen "Samfunnsstrukturelle årsaker"

Opprydding og kvalitetsheving[rediger kilde]

Denne artikkelen er skrevet av noen med brukbare kunnskaper, men den er dårlig skrevet rent språklig, bærer preg av å være skrevet "fritt etter hukommelsen" - en åpenbart varierende hukommelse og artikkelen er også syltynn på enkelte områder. Eksempelvis under tittelen "Samfunnsstrukturelle årsaker" Dette usignerte innlegget ble skrevet av Fmellem (diskusjon · bidrag) 29. nov 2008 kl. 23:32 (Husk å signere dine innlegg!)