Diskusjon:Atomium

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bilde til artikkelen[rediger kilde]

Har prøvd å få tak i et bilde, men det er for tiden ikke mulig å bruke bilde av strukturen, pga belgiske bestemmelser om copyright. Ulf Larsen 9. jul 2006 kl.14:29 (UTC)

Stemmer, samme problemet som Eiffeltårnet om natten - der lyssettingen er copyrightbelagt. Noorse 9. jul 2006 kl.14:33 (UTC)
Jeg ryddet i artikkelen, og i den forbindelse kontaktet jeg en wikipediabruker i Belgia for å prøve å få et bilde. La meldingen her så andre slipper å ta seg bryet med det. Må innrømme at jeg synes det er trist at lovgivningen er slik; undres om man har gjort dette bevisst. Ingen tvil om at kunstnere skal ha vederlag for sitt arbeid, men enkelte utslag av dette synes jeg grenser mot det parodiske. Spesielt de tilfelle hvor man plasserer et objekt i det offentlige rom, for offentlige midler, og så kan man altså ikke ta bilder av det for fri publisering... Men ikke noe annet å gjøre enn å forholde seg korrekt til det, og altså la vær å avbilde det. Ulf Larsen 9. jul 2006 kl.16:23 (UTC)
Skjønner, har fulgt debatten rundt dette på nl for ei stund siden. Skal visst være flere ting som dette også gjelder :S. Noorse 9. jul 2006 kl.21:51 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Atomium. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. jul. 2017 kl. 12:38 (CEST)[svar]

@InternetArchiveBot: Litt usikker på hva vitsen med å arkivere en lenke til et webcam som ikke lenger fungerer hvor det heller ikke er historiske bilder? BFG (diskusjon) 17. jul. 2017 kl. 11:10 (CEST)[svar]