Diskusjon:Aprikos

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tysk og svensk Wikipedia nevner Kina og ikke Armenia som opprinnelsesland for aprikos, i engelsk Wikipedia står India oppført. Ihvertfall synes det tydelig at den ikke stammer fra Armenia. Dette burde korrigeres. Samme gjelder Utbredelse i tabellen, der det også står Armenia. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Dromeder (diskusjon · bidrag) 13. juli 2009 kl. 11:51 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Laetril er ikke noe vitamin[rediger kilde]

"Aprikoskjerner (frø) fra aprikos inneholder vitamin B-17 (laetril). Dette er ett av vår tids mest kontroversielle vitaminer fordi det av enkelte .." Laetril er ikke noe Vitamin, selv om selgere av B-17 ynder å framstille det som sådan.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 91.186.72.47 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)


Ryddet litt - trenger mer informasjon om treet[rediger kilde]

Har ryddet i artikkelen og fjernet en del upresis informasjon (finner ingen god kilde for utbredelse, men det er i alle fall ikke bare Armenia), og presisert opprinnelse i artikkelen. Lagt til viktig informasjon om amygdalin/laetril (litt usikker på hvordan jeg skal presisere at det ikke er et vitamin, men har brukt anførselstegn) - ganske kjent alternativ "medisin" som gjør mer skade enn godt. Det jeg synes mangler i artikkelen er mer informasjon om treet og planten i seg selv. Er det noen som vil hjelpe meg med det? :) Mirithing 16. jul 2010 kl. 22:16 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Aprikos. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. jan. 2022 kl. 07:21 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Aprikos. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. okt. 2023 kl. 12:36 (CEST)[svar]