Diskusjon:Anne Askew

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search

Det er vel - om ikke målt i menneskelig tragedie eller i medisinsk resultat, så i hvert fall juridisk og i folkelig oppfatning - en vesentlig forskjell på drapsofre (straffbar kriminalitet) og henrettede personer (en straff for alvorlig kriminalitet)... Denne personen vil veil ut ifra sin tid være beskrevet som rettslig henrettet, ikke drept utenfor loven? Vi må si såfall måtte ta med alle døde i kriger og de drept i drafikkulykker o.l. i kategorien "ofre for drap"? Alenepaagata 4. des 2009 kl. 13:04 (CET)

Det er ikke åpenbart for meg hva du henviser til, er det muligens en av kategoriene? Finn Bjørklid 4. des 2009 kl. 13:37 (CET)
Fant anstøtsstenen og fjernet den Siden henrettelsen var forskriftsmessig, går den vel knapt under justismord, ut fra tidsånden da. --Bjørn som tegner 4. des 2009 kl. 17:17 (CET)
Ja, takk, det var gode tolkninger av mitt noe svevende innlegg. Skal vurdere å forfatte meg i kortere i fremdtiden, men syntes - ikke minst pga min manglende kjennskap til personen - at det krevdes en liten redegjørelse.Alenepaagata 5. des 2009 kl. 16:23 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Anne Askew. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 13:20 (CEST)