Diskusjon:Altena

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ja, da mistet jeg masse jeg hadde skrevet fordi en annen var inne og redigerte teksten samtidig som meg. Er det noen måte å få det tilbake på???

Ved redigeringskonflikt får du opp to tekstfelter – ett med den teksten som ligger lagret, og ett med din tekst – så du skal ikke ha mistet det: Det ligger i det nederste. Med mindre du har lukket browseren eller noe.
... og om du har, må jeg bare beklage. :( — the Sidhekin (d) 22. okt 2008 kl. 14:09 (CEST)
«Dr. Fritz Thomée – ehem. Landrat» Ehem? Høres ut som et pust i sivet. Han er politiker, kanskje det er nok? Finn Bjørklid 22. okt 2008 kl. 15:34 (CEST)
Google – http://translate.google.no/translate_t#de%7Cno%7Cehem%20Landrat – foreslår «tidligere distrikt». Jeg ville ha gjettet i retning «tidligere distriktsråd». Men din gjetting er nok friskere. :) — the Sidhekin (d) 22. okt 2008 kl. 15:44 (CEST)

Det hender at nettleserpilene redder slike krasj som du beskriver - men ikke alltid. Det med vindu oppe og nede på siden er vel så viktig å merke seg. (jeg har flere slike gleder bak meg). «ehemalige Landrat» er vel eks-distrikts- eller delstatsregjerings (styre) medlem? Tysk nomenklatur er heller komplisert for uinnvidde, og jeg hører til i den gruppen. Jeg mener å huske at noen har skrevet om dette, men husker ikke tittelen. Bjørn som tegner 22. okt 2008 kl. 16:48 (CEST)

Dette er vel den første ordentlige wikipedia artikkelen min, så om jeg gjør feil, så kan dere bare rette på det! Men fint om dere ikke fjerner alt for mye!JakobV 22. okt 2008 kl. 18:44 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Altena. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jul. 2018 kl. 17:41 (CEST)[svar]