Diskusjon:Advers

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Advers eller avers[rediger kilde]

"Advers"? Det heter da vitterlig _avers_. Ref. http://ordbok.uib.no/perl/ordbok.cgi?OPP=avers&bokmaal=+&ordbok=bokmaal Er det noen wikipedianere som kan begrunne hvorfor artikkelen er som den er, event. endre?! Dette usignerte innlegget ble skrevet av 193.71.113.93 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

http://snl.no/advers --KEN (diskusjon) 19. mar 2012 kl. 18:29 (CET)
Jeg har nå lagt inn begge deler, med referanser. - Soulkeeper (diskusjon) 19. mar 2012 kl. 18:47 (CET)
Så enkelt er det ikke. Avers er simpelthen feil, eller hvertfall ikke i bruk. Søk på Google på ADVERS viser at både Norges bank [1] og Myntverket [2] bruker ADVERS, mens søk på AVERS viser at dette er ikke i bruk innen emnet (klikket 8 sider fremover innen sider fra Norge uten treff på emnet). Så om det står en feil i en ordbok skal vi ikke kopiere den her.--KEN (diskusjon) 19. mar 2012 kl. 21:18 (CET)
Avers kan ikke sies å være feil. Det er eneform i bokmål, slik lenken til Bokmålsordboka ovenfor viser, mens riksmål har valgfritt advers eller avers. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 20. mar 2012 kl. 16:13 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Advers. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 06:31 (CEST)[svar]