Diskusjon:Øy

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg kjenner ikke til historien til denne siden, men har skrevet den om fullstendig i forbindelse med at jeg har meldt denne artikkelen på til Wikipedias konkurranse.Antipoeten 25. jun 2007 kl. 03:39 (CEST)

Øy/Ø[rediger kilde]

En bidragsyter har ved et par anledninger prøvd å innføre formen "ø". Jeg kan ikke se at det har noe grunnlag i norsk rettskriving. "Ø" er en dansk form. Men for å tilfredsstille behovet for mer konservatite former har jeg endret formen fra "ei øy" til "en øy". Det får være et kompromiss. Antipoeten 29. nov 2007 kl. 16:42 (CET)

Dette er Wikipedia på bokmål og riksmål, både ø og øy bør nevnes. Og om du må/bør bestemme deg om du skal bruke hunkjønn eller hankjønn om øy. Det står jo både en øy og øya. (Jeg mener vi kunne unngått hunkjønnsord helt, men det er det ikke sikkert alle er enige i) Uws! 29. nov 2007 kl. 17:03 (CET)

square miles[rediger kilde]

Hvorfor er det en egen kolonne for areal i square miles i listene. Klipp og lim fra engelsk eller noen annen begrunnelse? Finn Rindahl 31. okt 2008 kl. 20:44 (CET)

Global artikkel?[rediger kilde]

Denne artikkelen er tagget: "Perspektivet og/eller eksemplene i denne artikkelen/seksjonen fokuserer på norske forhold, og representerer ikke et globalt ståsted." Spørsmål til den som har tagget artikkelen, betyr det at listene over Norges største øyer bør sløyfes for at artikkelen skal bli "global"? Hva ellers skal til for å gjøre artikkelen "global"?Antipoeten 23. mar 2009 kl. 01:19 (CET)

Ja, alle listene unntatt den med verdens største øyer bør flyttes til egne artikler. Uws! 31. mai 2010 kl. 01:42 (CEST)
Jeg har fjernet taggen, artikkelen er nå svært global. Bjoertvedt (diskusjon) 3. jan 2013 kl. 00:38 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Øy. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. jul. 2017 kl. 01:42 (CEST)