Deilig er jorden (TV-serie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Deilig er jorden
Generell informasjon
SjangerLivssynsprogram
Prod.landNorge
Sendeår1997
Sesonger1
Episoder9
Lengde25 (per episode)
SpråkNorsk
Foran kamera
ProgramlederSunniva Gylver
Bak kamera
Prod.selskapTV Inter
Sending
Periode9. mars4. mai 1997
TV-kanalTV 2
Eksterne lenker
IMDb

Deilig er jorden er en norsk livssynsserie Sunniva Gylver som gikk på TV 2 i 1997. Med seg hadde hun Espen Sletner, som utfordret folk med spørsmål om tro og tvil, kjørende i sin drosje på sene kvelder i hovedstaden.

Om serien[rediger | rediger kilde]

Konseptet gikk ut på at Gylver inviterte gjester «hjem» til seg for å snakke om alt fra fordommer, til tro, tvil og det kristne budskap. «Deilig er jorden» var en flerkameraproduksjon, med et studio innredet som en leilighet. Serien etterfulgte den suksessfulle livssynsserien Nåde den som tror.

Den «gode samtalen» fikk mye rom i programmet. Programmene var temabasert, og i løpet av serien fikk hun besøk av gjester som snakket om tilgivelse og forsoning, engler, spisevegring, helbredelse, om å komme til tro og himmel og helvete, for å nevne noen. Av og til var det besøk av kjente mennesker, men først og fremst var dette et program med vanlige folk. Sentralt i programmet sto dagboken, hvor Sunniva satte tema for programmet, og fikk lov til å mene noe rundt de forskjellige gjestene og temaene.

Referanser[rediger | rediger kilde]