David Fisher

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
David Fisher
Født13. april 1929
Død10. januar 2018 (88 år)
Beskjeftigelse Skribent, manusforfatter
Nasjonalitet Storbritannia

David Fisher (født 1929,[1] død 10. januar 2018) var en britisk manuskriptforfatter.

Han skrev manusene for fire Doctor Who-historier. Hans første er The Stones Blood og den andre The Androids of Tara. Han skrev begge for den 16. sesongen av serien. For den 17. sesongen skrev han The Creature from the Pit. Han holdt også på med et manus kalt A Gamble with Time for den 17. sesongen, men han rakk ikke å bli ferdig med det på grunn av at han holdt på å ta ut skilsmisse fra sin første kone. Historien ble derfor gjort ferdig av manusredigerer Douglas Adams og produsent Graham Williams. Den fikk tittelen City of Death og ble vist med psevdonymet David Agnew. Hans siste Doctor Who-historie er The Leisure Hive fra sesong 18.

Han skrev også bøkene basert på The Leisure Hive og Create from the Pit for Target Books og han har stilt opp til intervju for DVD-utgivelsen av førstnevne historie. Han ble også intervjuet i forbindelse med DVD-utgivelsen av City of Death.

Han skrev også for andre serier som for eksempel Dixon of Dock Green, Hammer House of Horror og Hammer House of Mystery and Suspense.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «David Fisher». Besøkt 7. oktober 2007. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]