Daddy’s Home 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Daddy's Home 2
Generell informasjon
GenreFilmkomedie, julefilm
Utgivelsesår2017
NasjonalitetUSA
Lengde100 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiSean Anders Rediger dette på Wikidata
ManusAdam McKay Rediger dette på Wikidata
Produsent(er)Will Ferrell, Adam McKay
MusikkMichael Andrews Rediger dette på Wikidata
FotoJulio Macat Rediger dette på Wikidata
KlippBrad Wilhite Rediger dette på Wikidata
Foran kamera
MedvirkendeWill Ferrell Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
FilmselskapGary Sanchez Productions Rediger dette på Wikidata
Distributør(er)Paramount Pictures
UIP-Dunafilm[1]
Netflix
Hulu
Vudu
Premiere(r)10. november 2017
7. desember 2017 (Tyskland, Ungarn)[2][1]
ForgjengerDaddy's Home Rediger dette på Wikidata
Eksterne lenker

Daddy's Home 2 er en amerikansk komediefilm fra 2017. Regissør var Sean Anders. En oppfølger til Daddy's Home fra 2015. Hovedrollene spilles av Will Ferrell, Mark Wahlberg og John Cena. Filmen ble publisert i USA av Paramount Pictures den 10. november 2017.

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

Brad Whitaker og Dusty Mayron ble venner mot slutten av forrige film og Dustys to barn, Megan og Dylan, bytter på hvilke hjem de bor i. Dusty har også giftet seg på nytt, denne gangen med Karen, forfatter og doktor. Dusty er ste-far for Adrianna, Karens datter. Brad og Dusty bestemmer seg for at det er unødvendig med to separate julefeiringer, og hele familien bestemmer seg for å feire jul sammen. Dustys tøffe far Kurt er jagerfly-pilot og astronaut bestemmer seg for å feire jul sammen med dem. Brads overbærende og muntre far, Don, kommer også uventet hjem til jul. Megan og Dylan omfavner Don varmt, ettersom han er veldig til stede i barnas liv. Men Kurt har aldri sett barna siden de var småbarn. På grunn av misunnelse over all kjærligheten barna viser til Don, bestiller Kurt en stor hytte gjennom Airbnb, for å huse alle sammen gjennom hele julen.

Brad og Dustys forhold blir satt på prøve på grunn av Kurts plutselige innblanding i livene deres. Brads kone Sara forsøker også å knytte bånd til Karen. Men hun blir overrasket over noen av Karens handlinger, som for eksempel når hun stjeler klær fra en butikk. Dylan utvikler følelser for en jente som bor i hytta ved siden av dem. Megan og Adrianna erter ham foran den lille jenta. Familien ønsker seg ett juletre, men mener at trærne de finner er for små. De tar seg ulovlig inn på en privat eiendom for å sage ned ett juletre. Brad får elektrosjokk av en høyspenning. En dag skyter Megan ved et uhell Kurt i skulderen, og han havner på sykehus. Brad, Dusty, Don og Kurt stikker innom en komedie-klubb. Dusty ser Kurt forsvinne sammen med en ukjent kvinne fra baren, noe som irriterer Dusty. Brad inviterer Adriannas far, Roger, til hytta deres til julefeiringen.

Hele familien deltar i et teater som handler om jomfru Maria, Josef og Jesus-barnet. Brad er irritert fordi han ønsker å spille rollen som Josef, en rolle som Dusty spiller. Megan begynner å banne, og Adrianna faller ned fordi hun er full - noe som fører til at publikum går deres vei. Dusty begynner å slåss mot Brad, og slår nesten ned Roger, og Don blir gjentatte ganger slått i ansiktet med flere snøballer. 1. juledag pakker alle sammen for å reise deres vei. På vei hjem blir familiene tvunget tilbake på grunn av en snøstorm. De må finne ly på en kino, hvor de ser en film med Liam Neeson i hovedrollen. De begynner å krangle om alle problemene de har opplevd i løpet av høytiden, men til slutt klarer de å ordne opp i alt sammen.

En stund senere, på flyplassen, forbereder Don og Kurt seg på å dra hjem. Men Kurt avslører for Don at han har forandret fly-billettene, og at de kommer til å tilbringe nyttår i Las Vegas. Dusty og Brad oppdager at Brads nye ste-far er Chesley Sullenberger. Brad løper bortover terminalen, og roper at Sully aldri vil kunne erstatte hans egen far, fordi Sully bare har en stor personlig historie. Men Brads biologiske far har en million forskjellige historier.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b nmhh.hu[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Internet Movie Database, verkets språk engelsk, www.imdb.com, besøkt 28. april 2017[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]