Crash Bandicoot 3: Warped

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Crash Bandicoot 3 er oppfølgeren til Crash Bandicoot 2. Spillet Ble utgitt desember 1998.Det solgte 5,7 millioner kopier (9. juli 2002) og ble nummer ni på listen over mest solgte spill på Playstation 1. Spillet er laget av selskapet Naughty Dog.

Crash Bandicoot 3 har flere nye ting som er ulikt Crash Bandicoot og Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, blant annet «Time Trial». Der skal banen gjøres på en viss tid og det er gule kasser som stopper tiden så mye som viser på kassa (1, 2 eller 3 sekund). Hver gang Crash Bandicoot fulfører en boss får han en spesialkraft. Den 7. februar 2007 ble spillet tilgjengelig å laste ned til både PlayStation Portable og Playstation 3.

Hvordan spille[rediger | rediger kilde]

Meningen med spillet er å få tak i krystaller, diamanter, edelsteiner og relics. I hver bane er det en krystall, for å få diamantene må alle kassene i bana knuses. For å få en relic må crash bandicoot gjøre time trial. Når Crash samler hundre bompafrukt får han et ekstra liv. Kasser kan også inneholde liv. Når Crash får en aku-aku kan han bli skadet en gang uten å dø. Hvis han får tre er han uovervinnelig i en kort stund.