Popstar: Never Stop Never Stopping

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Conner4real»)
Popstar: Never Stop Never Stopping
Generell informasjon
SjangerKomedie
Utgivelsesår2016
Prod.landUSA
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiAkiva Schaffer
Jorma Taccone
ProdusentJudd Apatow
Rodney Rothman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Jorma Taccone
ManusforfatterAndy Samberg
Akiva Schaffer
Jorma Taccone
SjeffotografBrandon Trost
KlippZene Baker
Jamie Gross
Stacey Schroeder
Foran kamera
MedvirkendeAndy Samberg
Imogen Poots
Sarah Silverman
Tim Meadows
Akiva Schaffer
Jorma Taccone
Prod.selskapUniversal Pictures
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Popstar: Never Stop Never Stopping er en amerikansk komedie fra 2016. Filmen er regissert av Akiva Schaffer og Jorma Taccone, skrevet av Schaffer, Taccone og Andy Samberg, og har Samberg, Schaffer, Taccone og i hovedrollene sammen med Imogen Poots, Tim Meadows og Sarah Silverman.

Filmen hadde kino-premiere sommeren 2016 i USA.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Fortalt i form av en musikalsk dokumentar, er Conner Friel en dyktig musikertil tross for hans unge alder, og han grunnlegger et band kalt "The Style Boyz" sammen med sine barndomsvenner Lawrence Dunn og Owen Bouchard. De blir fort berømte i musikk-bransjen. Men Lawrence får ingen kreditt for å ha skrevet Conners vers på gruppens singel "Turn Up the Beef" og Lawrence velger å forlate gruppens. Style Boyz blir oppløst, og Conner begynner som solo-artist under kallenavnet "Conner4Real"

Lawrence begynner med jordbruk i Colorado, etter et mislykket forsøk på å gå solo. Conners debut-album Thriller går fort til toppen av hit-listene og hans berømmelse øker. I 2015 gir Conner ut et album "Connquest" som mottar forferdelige anmeldelser fordi han ikke brukte Owens originale musikk. Med et overraskende lavt salg, foreslår Conners manager Harry at Aquaspin, en produsent som lager husholdningsapparater, kan sponse ham. Men når apparatene begynner å spille Conners sanger når de er i bruk, forårsaker apparatene et landsdekkende strøm-brudd som genererer enda flere tilbakeslag og misnøye blant Conners fans.

Conner begynner en turné, men billetene selger ikke så godt som de håper. Harry foreslår at de ansetter hiphop-artist Hunter the Hungry til å delta på showet, og billett-salget begynner å øke. Conner forsøker nye gimmicks til sin handling, og forholdet til skuespillerinne Ashley Wednesday blir offentliggjort. Conners publisist, Paula Klein, antyder at han behøver et nytt reklame-stunt for å avlede oppmerksomheten fra siste ydmykelser. Conner ønsker å fri til Ashley på live-TV, under en større forestilling. Men dette går galt, motgangen mot Conner øker, og Ashley slår opp med ham.

Det blir satt opp ett møte mellom Owen, Conner og Lawrence. Men gjenforeningen ender dårlig når Conner fremdeles nekter å anerkjenne at Lawrence skrev musikken som lanserte karrieren hans. Etter at hans elskede kjæledyr-skilpadde Maximus dør, synker Conner ned i en depresjon og han flytter hjem til moren sin. Han begynner å drikke mer og mer alkohol. Men Conner og Owen forsoner seg, og de forsøker å endelig forsøke å bli venner med Lawrence igjen.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Andy Samberg.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]