Command & Conquer: Generals – Zero Hour

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Command & Conquer: Generals
Utvikler Electronic Arts (Windows)
Aspyr (Macintosh)
Utgiver Electronic Arts (Windows)
Macsoft (Macintosh)
Serie Command & Conquer
Spillmotor SAGE (Strategy Action Game Engine)
Plattform Windows, Macintosh
Utgivelse 22. september 2003
Sjanger Strategispill
Modus Enspiller, flerspiller
Aldersgrense 16 år
Format 2 x CD-ROM (PC)
1 x DVD (Mac)

Command & Conquer: Generals – Zero Hour er en utvidelsespakke til Command & Conquer: Generals, utviklet av Electronic Arts og utgitt høsten 2003 til Windows, og senere til Macintosh.

Forskjeller fra Generals[rediger | rediger kilde]

Zero Hour fortsetter historien fra kampanjene i Generals, i tre nye kampanjer, igjen med USA, GLA og Kina, men de skal nå spilles i omvendt rekkefølge. I denne utvidelsen gjeninnføres et kjennetegn fra tidligere C&C-spill, som ikke var å finne i Generals, nemlig filmer mellom oppdragene med skuespillere. I Zero Hour får spilleren se reportere gi opplysninger om det neste oppdraget.

En annen forskjell er den nye muligheten til å begrense antall masseødeleggelsesvåpen hvert lag kan bygge i et spill, til ett. I tidligere C&C-spill var det også bare mulig å bygge ett slikt våpen per lag.

Generaler[rediger | rediger kilde]

Zero Hour innfører ikke helt nye krigsmakter å spille med, men deler inn de tre eksisterende i tre spesialiserte grupper hver . Hver av de nye spillbare lagene setter spilleren i rollen som en general. Disse spesialiserte lagene gir både tilgang til gamle våpen og kjøretøy fra sin krigsmakt, og i tillegg nye spesielt til sin fløy. De eksisterende lagene USA, Kina og GLA er fremdeles mulig å spille med, og de får også noen av de nye enhetene.

De nye generalene er:

USA[rediger | rediger kilde]

Kina[rediger | rediger kilde]

GLA[rediger | rediger kilde]

General Challenge[rediger | rediger kilde]

Zero Hour innfører en kampanjeliknende oppdragsserie, der spilleren velger en av de nye generalene, og skal kjempe mot hver av de andre generalene i arrangerte slag. Den siste generalen spilleren må spille mot, er kinesiske General «Tigress» Leang, som bare opptrer her. General Leang har tilgang til våpen og enheter fra alle de tre krigsmaktene.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]