Clide og Wiliss

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Clide og Wiliss
orig.
Generell informasjon
SjangerAnimasjon / Komedie
Prod.landAmerikansk
Introduksjonsår2017
Lengde8 min. (per episode)
SpråkEngelsk (originalspråk)
Kinesisk
Bak kamera
SkapereAndrew Wilson
ProdusentSteve Johnson
Sending
Periode31. Januar 2017
TV-kanalNickelodeon.com (Pilotepisode)
YouTube (2017-)

Clide og Wiliss (engelsk: Clyde and Willis) er en amerikansk-britisk-kinesisk 3D animert web serie skapt av animatør Andrew Wilson til Nickelodeon.com og YouTube. Denne animerte serien hadde premiere 31. januar 2017. Den ble senere kansellert 20. februar 2017 av Cyma Zarghami, den tredje[klargjør] presidenten av nickelodeon.

Nettstedet til serien på Nickelodeon var senere fjernet av toppsjefe i Nickelodeon. 12. Mars 2017, Serien ble gjenopplivet på YouTube og det begynte å få sin berømmelse. Det er kjent i Asia i dag. Det ble sett av mange seere.

Premiss[rediger | rediger kilde]

Den animerte serien følger to idiotiske og lunefull venner, Clide Harisson, og Wiliss Henigg. Disse to dumme vennene går på noen. Den animerte serien er mer som en parodi til 1990-tegneserien, Ren og Stimpy. Clyde er den menneskelige versjonen av Ren og Willis er den menneskelige versjonen av Stimpy.

Det er også relatert til Rockø's Modern Life til sin seksuelle insinuasjon. Dens seksuelle innuendo er også grunnen til at dette ble kansellert.

Figurer[rediger | rediger kilde]

Clide Harisson er en av hovedpersonene i serien. Han henger ut med sin beste venn, Wiliss Henigg. Han er en seksten år gammel videregående skole senior.

Wiliss Henigg er den andre hovedpersonen i serien. Han er Clide's beste venn. Akkurat som sin venn Clide, Han er mye mer smartere enn Clide og mye mer lunefull enn han.

Jacøb Jackson er den tritagonist i serien. Han er Clide og Wiliss venn. Han er noen ganger en fiende mot dem

Engelske skuespillere[rediger | rediger kilde]

Film[rediger | rediger kilde]

12. Mai, 2017, Skaperen av Clide og Wiliss kunngjøre at det kommer til å bli en film om serien kommer til å bli utgitt på 16. Mars 2021.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

  • Artikkelen har ingen egenskaper for filmdatabaser i Wikidata