Clide og Wiliss

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Clide og Wiliss
Generell informasjon
SjangerAnimasjon / Komedie
Prod.landAmerikansk
Sendeår2017
Lengde8 (per episode)
SpråkEngelsk (originalspråk)
Kinesisk
Bak kamera
ProdusentSteve Johnson
Sending
Periode31. Januar 2017
TV-kanalNickelodeon.com (Pilotepisode)
YouTube (2017-)

Clide og Wiliss (engelsk: Clyde and Willis) er en amerikansk-britisk-kinesisk 3D animert webserie skapt av animatør Andrew Wilson til Nickelodeon.com og YouTube. Serien hadde premiere 31. januar 2017. Den ble senere kansellert 20. februar 2017 av Nickelodeons president Cyma Zarghami.

Nickelodeons nettstedet til serien ble fjernet 12. mars 2017 av toppsjefen i Nickelodeon. Serien ble gjenopplivet på YouTube og den begynte å bli kjent, særlig i Asia.

Premiss[rediger | rediger kilde]

Den animerte serien følger de to idiotiske og lunefulle vennene, Clide Harisson og Wiliss Henigg. Den animerte serien er som en parodi på 1990-tallstegneserien Ren og Stimpy. Clyde er den menneskelige versjonen av Ren og Willis er den menneskelige versjonen av Stimpy.

Det er også relatert til Rockø's Modern Life til sin seksuelle insinuasjon. Dens seksuelle innuendo er også grunnen til at dette ble kansellert.

Figurer[rediger | rediger kilde]

Clide Harisson er en av hovedpersonene i serien. Han henger ut med sin beste venn, Wiliss Henigg. Han er en seksten år gammel videregående skole senior.

Wiliss Henigg er den andre hovedpersonen i serien. Han er Clide's beste venn. Akkurat som sin venn Clide, Han er mye mer smartere enn Clide og mye mer lunefull enn han.

Jacøb Jackson er den tritagonist i serien. Han er Clide og Wiliss venn. Han er noen ganger en fiende mot dem

Engelske skuespillere[rediger | rediger kilde]

Film[rediger | rediger kilde]

12. mai, 2017, Skaperen av Clide og Wiliss kunngjøre at det kommer til å bli en film om serien kommer til å bli utgitt på 16. mars 2021.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

  • Artikkelen har ingen egenskaper for filmdatabaser i Wikidata