Chalet Girl

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Chalet Girl
Generell informasjon
SjangerRomantisk komedie
Utgivelsesår2011
Prod.landStorbritannia
Tyskland
Østerrike
Lengde97 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegissørPhil Traill
ProdusentWolfgang Behr
Pippa Cross
Dietmar Güntsche
Harriet Rees
ManusforfatterTom Williams
MusikkChristian Henson
SjeffotografEd Wild
Foran kamera
MedvirkendeFelicity Jones
Ed Westwick
Sophia Bush
Bill Nighy
Brooke Shields
Bill Bailey
Tamsin Egerton
Ken Duken
Annen informasjon
Filmformat1,85:1
Prod.selskapUK Film Council
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Chalet Girl er en britisk romantisk komedie fra 2011. Filmen er regissert av Phill Traill, skrevet av Tom Williams, og har Felicity Jones og Ed Westwick i hovedrollene.

Handling[rediger | rediger kilde]

Kim Matthews (Felicity Jones) var et fantastisk skateboardtalent, helt til hennes mor ble drept i en bilulykke, og hun bestemmer seg for å slutte for å få seg en jobb og hjelpe faren med å betale regninger. Hun søker på en jobb som chalet girl, en som jobber for rike mennesker som bor i alpene, til tross for at hun aldri har vært i alpene. Hun får opprinnelig ikke jobben, men når en av jentene brekker beinet og må trekke seg, får Kim sjansen i siste øyeblikk. Hun får hjelp av en annen chalet girl, Georgie (Tamsin Egerton), som hun ikke kommer på godfot med til å begynne med. Hun møter også Jonny (Ed Westwick), som er mannen hun jobber for, og som hun er tiltrukket av fra første øyeblikk, og det er tydelig at han liker henne tilbake. Imidlertid er Jonny forlovet med den bortskjemte Chloe (Sophia Bush).

Kim hater jobben sin, og hun savner familien og skateboardet. Hun vil egentlig ikke noe annet enn å dra hjem igjen. Men så dukker det opp en fantastisk mulighet – en snowboardkonkurranse i nærområdet med en seierssjekk på 25,000 dollar. Siden Kim trenger pengene bestemmer hun seg for å melde seg på. Det er ett problem; hun kan ikke stå på snowboard, og det er mye vanskeligere enn hun først antar å overføre skateboardegenskapene til snowboardet. Men snowboardeksperten Mikki (Ken Duken) ser talentet hennes og bestemmer seg for å hjelpe henne. Kan de klare det umulige?

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Rolle Skuespiller
Kim Felicity Jones
Jonny Ed Westwick
Richard Bill Nighy
Caroline Brooke Shields
Chloe Sophia Bush
Bill Bill Bailey
Georgie Tamsin Egerton
Mikki Ken Duken
Nigel Nicholas Braun
Seg selv Tara Dakides

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

(en) Chalet GirlInternet Movie Database Redigér på wikidata