Casas Heddy

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Casas Heddy Norsk AS
Casas Heddy Española SA
Org.formAksjeselskap
Org.nummer934523423
BransjeHelsereiser
Etablert01.10.1973
HovedkontorNorges flagg Oslo / Tønsberg
LandNorge
NøkkelpersonerHeddy Astrup (grunnlegger)
StyrelederRandi Johanne Hammerstrøm
Nettstedwww.casasheddy.no

Casas Heddy er et norsk helsesenter på Lanzarote. Senteret består av to selskap; Casas Heddy Norsk AS og Casas Heddy Española SA.

Casas Heddy Norsk AS driver salg og markedsføring av senteret og har kontorer i Storgtata 20 i Tønsberg. Casas Heddy Española SA ligger i Puerto del Carmen på Lanzarote.

Senteret tilbyr habilitering, rehabilitering og rekreasjon for barn, unge og voksne. Grupper og enkeltpersoner med behov for helsebringende opphold i varme strøk prioriteres.

Historie[rediger | rediger kilde]

Casas Heddy ble grunnlagt av Heddy Astrup. Etter besøk til forskjellige land, ble tomt kjøpt på Lanzarote i 1972 hvor Casas Heddy nå ligger. To år senere ble Casas Heddy bygget av en dansk entreprenør, Per Bjørn Christensen, og stedet ble åpnet i 1975.

I 2019 overtok en norsk gruppering ledet av Tollef Nielsen, Niel Eiendom AS, og Olav Ketilsson, Longevity Village AS eierskapet fra Oslo Røde Kors som var stedets eier fra 1981 til 2019.

Stedet i dag[rediger | rediger kilde]

Eiendommen er på 30 mål og består i dag av bl.a. hovedbygning, stor terrasse, og 76 leiligheter med tilsammen 130 senger.

Casas Heddy har et 300 m² oppvarmet utendørs basseng med solsenger og bord. Den fysikalske avdelingen har et oppvarmet innendørs basseng, flere behandlingsrom og to treningssaler.

Hele eiendommen er spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede med asfalterte, merkede veier. Området er beplantet med palmer og andre vekster som blomstrer til ulike tider. Det er ca. 15 minutters gåtur til sentrum.

Organisasjonsform[rediger | rediger kilde]

Aksjeselskap. Styrets leder er Olav Ketilsson.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Casas Heddy