Carson Kressley

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Carson Kressley
Carson Kressley Headshot.jpg
Født11. november 1969 (48 år)
Allentown
Utdannet ved Gettysburg College
Beskjeftigelse Presentatør, skuespiller, skribent, moteskaper, personal stylist
Nasjonalitet USA
Medlem av Phi Beta Kappa
Utmerkelser Primetime Emmy Award

Carson Kressley (født 11. november 1969 i Allentown i Pennsylvania) er en mote-ekspert som var deltakende i de amerikanske TV-programmene Queer Eye og How to Look Good Naked.

Kressley vokste opp i Orefield i Pennsylvania og ble uteksaminert fra Gettysburg College med en grad i ledelse og kunst i 1991, med æresbevisninger fra Phi Beta Kappa og magna cum laude. Han var også medlem av Alpha Phi Omega. Kressley er en aktiv talsperson for homofiles rettigheter og for dyre-og helserelaterte formål. Kressley var en uttalt tilhenger av Hillary Clinton under hennes kampanje for å bli valgt til president i 2008. Kressley begynte sin karriere som selvstendig stylist og han jobbet for Ralph Lauren fra 1994 til 2002. Han er fremdeles aktiv og synlig på fjernsyn som mote-kritiker eller kommentator. Kressley har ofte dukket opp på The Today Show og E! Network og har snakket om mote under høyprofilerte begivenheter som Oscar og Golden Globe.

I 2005 var Kressley dommer for missekåringen Miss Universe, som ble sendt live fra Bangkok, Thailand. I mai 2007 var han dommer på reality-serien Crowned: The Mother of All Pageants der flere lag bestående av mor og datter konkurrerte i en skjønnhetskonkurranse med første episode sendt den 12. desember 2007. Han har også dukket opp på Big Brother Australia der han gir råd om mote til deltagerne. Han er dommer på TV-serien True Beauty, sammen med Vanessa Minnillo og Beth Stern. I 2005 gjorde Kressley sin filmdebut i filmen The Perfect Man der han spilte mot skuespillerne Heather Locklear og Hilary Duff.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]