Carrusel

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Carrusel
Generell informasjon
SjangerDrama / Barn
Prod.landMeksikansk
Sesonger1
Episoder358
Lengde22 (per episode)
SpråkSpansk
MedvirkendeGabriela Rivero
Armando Calvo
Ludwika Paleta
Diego Luna
Bak kamera
ProdusentValentin Pimstein
ManusAbel Santa Cruz
Prod.selskapTelevisa
Sending
Periode19. januar 198911. mai 1990
TV-kanalEl canal de las estrellas
Eksterne lenker
IMDb

Carrusel er en meksikansk TV-serie som ble produsert og krigkastet av Televisa i 1989. Tv-serien er basert på den argentinske serien Señorita Maestra. Det ble senere lagt enda en ny argentinsk serie som også var basert på denne: Jacinta Pichimahuida.

Tv-serien handler om det daglige livet på grunnskolen ("La Escuela Mundial") i Mexico, og barnas forhold til den karismatiske læreren Jimena (Gabriela Rivero). I TV-serien finnes flere temaer som man finner i det daglige liv blant annet kjærlighet, tillit og vennskap. Tv-serien fokuserer seg på de forskjellige klasseforskjellene i det meksikanske samfunnet. Dette vises for eksempel i det romantiske forholdet til "Cirilo", en fattig mørkhudet gutt (spilt av Pedro Javier Viveros) og en bortskjemt rik jente, "Maria Joaquina Villaseñor" (spilt av Ludwika Paleta).


Roller[rediger | rediger kilde]

Barna

Voksne

Versjoner[rediger | rediger kilde]


Brasil[rediger | rediger kilde]

"Carrosel" (det portugisiske navnet for serien) ble som i mange andre land, også spilt i Brasil. Serien ble først vist fikk der i 1991, og fikk 20 millioner seere. Skuespilleren som spilte læreren, Gabriela Rivero, ble veldig kjent der.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]