Carrusel

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Carrusel
Generell informasjon
SjangerDrama / Barn
Prod.landMeksikansk
Sesonger1
Episoder358
Lengde22 min. (per episode)
SpråkSpansk
Bak kamera
SkapereAbel Santa Cruz
ProdusentValentin Pimstein
ManusAbel Santa Cruz
Sending
Periode19. januar 198911. mai 1990
TV-kanalEl canal de las estrellas
Eksterne lenker
IMDbRedigere på wikidata

Carrusel er en meksikansk TV-serie som ble produsert og krigkastet av Televisa i 1989. Tv-serien er basert på den argentinske serien Señorita Maestra. Det ble senere lagt enda en ny argentinsk serie som også var basert på denne: Jacinta Pichimahuida.

Tv-serien handler om det daglige livet på grunnskolen ("La Escuela Mundial") i Mexico, og barnas forhold til den karismatiske læreren Jimena (Gabriela Rivero). I TV-serien finnes flere temaer som man finner i det daglige liv blant annet kjærlighet, tillit og vennskap. Tv-serien fokuserer seg på de forskjellige klasseforskjellene i det meksikanske samfunnet. Dette vises for eksempel i det romantiske forholdet til "Cirilo", en fattig mørkhudet gutt (spilt av Pedro Javier Viveros) og en bortskjemt rik jente, "Maria Joaquina Villaseñor" (spilt av Ludwika Paleta).


Roller[rediger | rediger kilde]

Barna

Voksne

Versjoner[rediger | rediger kilde]


Brasil[rediger | rediger kilde]

"Carrosel" (det portugisiske navnet for serien) ble som i mange andre land, også spilt i Brasil. Serien ble først vist fikk der i 1991, og fikk 20 millioner seere. Skuespilleren som spilte læreren, Gabriela Rivero, ble veldig kjent der.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]