Brawlhalla

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Brawlhalla
DistributørSteam, Google Play og App Store
PlattformMicrosoft Windows, Android og iOS
Utgivelse2015, 30. april 2014[1]
GenreIndiespill
ModusFlerspiller, co-op-modus[1]

Brawlhalla er et spill laget av Blue Mammoth Games. Spillet er inspirert av Oscar games som er laget av top 9.Brawlhalla laget for PC og PlayStation 4. Spillet har fått 7-årsgrense.[trenger referanse]

Målet går vanligvis ut på å slå en motstander av scenen, og tvinge dem til å krysse spillets grenser som er de fire dimensjonene på skjermen. Spillet kan sammenlignes med Super Smash Bros. Spilleren kan vinne ved å skade motstanderen gjentatte ganger. Å bli slått av scenen, skal føre til at spilleren mister livet. Enten den siste spilleren som står igjen (den som fremdeles har minst ett liv igjen) eller spilleren med flest poeng blir utropt til vinner.

Spillere kan bevege seg ved å løpe til venstre eller høyre, og hoppe. Spillere kan utføre raske bevegelser sidelengs når de står på bakken, og unnvike motstanderen i luften eller på bakken, enten sidelengs eller vertikalt. I løpet av kampen faller forskjellig utstyr eller våpen fra himmelen, og kan plukkes opp av spillerne. Karakterene har tilgang til 13 ulike våpen for å kjempe mot hverandre. Våpen inkluderer blant annet sverd og spyd, kanon, øks, pil og bue, ljåer, magiske kuler, eller andre våpen.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b Steam, 1.0.0.61, 12. september 2003, Wikidata Q337535, https://store.steampowered.com