Bouvet (selskap)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Bouvet ASA
Org.nummer 974 442 167
Etablert Norge 1995
Hovedkontor Norge Majorstua, Oslo
Bransje Konsulentvirksomhet
Styreleder Norge Åge Danielsen
Adm. dir. Norge Sverre Hurum
Antall ansatte over 1000 (2015)
Omsetning Green Arrow Up Darker.svg NOK 1,232 milliarder (2015)
Resultat 101,8 mill før skatt (2015)
Nettside www.bouvet.no

Bouvet ASA er et skandinavisk konsulentselskap som leverer utviklings- og rådgivningstjenester. Bouvet har fjorten kontorer i Norge og Sverige.[1]

Tjenesteområder[rediger | rediger kilde]

Bouvet leverer et integrert tjenestespekter bestående av rådgivning, systemutvikling, systemintegrasjon, teknisk infrastruktur, prosjektledelse, digital kommunikasjon, brukeropplevelser, reklametjenester og kurs. Bouvet leverer tjenester til virksomheter i både offentlig og privat sektor.

Historie[rediger | rediger kilde]

Grunnstammen i Bouvet kommer fra de to norske selskapene Mandator AS og Cell Network AS, som fusjonerte i 2001 og tok navnet Cell Network. I 2002 kjøpte et investeringsselskap 100% av aksjene i Cell Network. Selskapet fikk samme høst navnet Bouvet.

Selskapet ble notert på Oslo Axess den 15. mai 2007, med tickeren BOUVET. 30. november 2010 ble Bouvet notert på hovedlisten på Oslo Børs.

I 2010 ble Olavstoppen opprettet som et datterselskap av Bouvet ASA. Datterselskapet har som mål å tilby internett-, intranett- og portalløsninger i tett samarbeid med Bouvet Rogaland. Navnet Olavstoppen er inspirert av Olavtoppen som er det høyeste punktet på den norske øyen Bouvetøya.

Kontorer[rediger | rediger kilde]

Bouvet har elleve kontorer i Norge (Oslo, Sandvika, Sandefjord, Skien, Arendal, Kristiansand, Forus, Stavanger sentrum, Haugesund, Bergen og Trondheim) samt tre kontorer i Sverige (Malmö, Stockholm og Örebro).

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Offisiell hjemmeside
Olavstoppen – datterselskap

Referanser[rediger | rediger kilde]