Hopp til innhold

Boog & Elliot 3 - Sirkusvenner

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Boog & Elliot 3 – Sirkusvenner
orig. Open Season 3
Generell informasjon
SjangerAnimasjon
Utgivelsesår2010
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde76 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiCody Cameron
ProdusentKirk Bodyfelt
ManusforfatterDavid I. Stern
MusikkJeff Cardoni
Foran kamera
MedvirkendeMatthew J. Munn
Matt Taylor
Melissa Sturm
Karley Scott Collins
Ciara Bravo
Harrison Fahn
Dana Snyder
André Sogliuzzo
Prod.selskapColumbia Pictures
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Boog & Elliot 3 – Sirkusvenner er en amerikansk animasjonsfilm fra 2010, og er oppfølgeren til Boog & Elliot 2 – Villdyrene mot Kjæledyrene fra 2008. Begge er data-animerte filmer produsert av Columbia Pictures.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

En vår våkner Boog etter vintersøvnen, og gleder seg til å tilbringe tid sammen med sine beste venner. Men vennen Elliot har tatt avstand fra Boog etter at han startet en familie med Giselle. De er nå foreldre til tre barn: Gisela, Giselita og Elvis. Boog er skuffet over at alle andre ønsker å tilbringe mer tid sammen med familiene deres, noe som får ham til å reise på tur sammen med Dinkleman. Men dette fører ham imidlertid snart til et omreisende sirkus som heter Maslova Family Circus.

Ved sirkuset møter han Doug, en lat, selvsentrert, slem og skitten grizzlybjørn som er lei av å opptre i sirkuset på sidelinjen. Han krever langt mer anerkjennelse som konge av skogen, herskeren over dyrelivet. Doug finner på en plan for å overbevise Boog om å bytte sitt liv i skogen mot Dougs plass ved sirkuset. Boog blir etter hvert vanvittig forelsket i Ursa, en kvinnelig grizzlybjørn født i Russland som blant annet kan sjonglere og danse.

Gisela og Giselita blir imidlertid mistenkelige når de ser at Doug (forkledd som Boog) som behandler alle naturens skapninger som slaver, så de bestemmer seg for å reise til sirkuset for å redde Boog. De andre dyrene i naturen ønsker at Boog skal komme hjem til dem igjen, men han ønsker ikke lenger å forlate sirkuset eller Ursa.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata