Blaine Anderson

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Darren Criss som Blaine Anderson (Glee Live Tour 2011)

Blaine Devon Anderson er en rollefigur i den amerikanske TV-serien Glee. Blaine ble introdusert når Kurt dro til Dalton Academy for å sjekke opp sanggruppen the Warblers før en konkurranse. De to ble fort venner, og senere også kjærester. I sesong 3 byttet Blaine skole fra Dalton til McKinley for å være sammen med Kurt.

Dalton[rediger | rediger kilde]

På Dalton var Blaine frontsanger og hoved-soloist for sangruppen the Dalton Academy Warblers.

McKinley[rediger | rediger kilde]

På McKinley tok det litt tid før Blaine følte seg velkommen. De andre guttene fra Glee-klubben så på han som stor konkurranse og trodde han kom til å få alle soloene og være den mannlige hovedsangeren i alle konkurransene. Dette endret seg da Finn innså at det var mye viktigere å vinne enn å være hovedsanger.

Forholdet med Kurt[rediger | rediger kilde]

Kurt og Blaines forhold, også kjent som Klaine, er et av de i serien med størt fanbase. De har vært på nyhetene flere ganger og vært med på å gjøre verden litt mer åpen til homofili og homofile.

Kurt og Blaine møttes i sesong 2, da Kurt dro til Dalton fordi han ble mobbet på McKinley. Kurt stoppet Blaine i en trapp for å spørre om sangklubben, og Blaine sa han kunne vise han. De to løp igjennom noen rom og møtte opp med resten av glee klubben, the Warblers. The Warblers, med Blaine som frontsanger sang Katy Perrys 'Teenage Dream' og Kurt falt for Blaine med en gang.

Det tok derimot litt tid før Blaine fant ut av sine følelser, og etter å ha vært venner veldig lenge, gikk det opp for han da Kurt sang the Beatles' 'Blackbird' til ære for hans døde fugl, Pavarotti.