Bionicle Heroes

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Bionicle Heroes
UtviklerTT Games
UtgiverEidos Interactive
Distributør Nintendo eShopRediger på Wikidata
Plattform
Utgivelse14. november 2006
SjangerTredjepersonsskytespill
AldersgrenseEveryone 10+ (ESRB)
Nettstedwww.bionicleheroes.com

Bionicle Heroes er et 3D-tredjepersonsskytespill.[1]

Handlingens hovedtema er at Toa Inika skal redde øya Voya Nui fra de onde piraka, som har tatt over øya. Under spillet vil man samle legoklosser som kan brukes til å kjøpe lekeapparater til pirakaene i piraka-lekeplassen, samt oppgraderinger til toaene. «Bossene» er medium vanskelige å ta fordi de bruker skjold. Under spillet vil man også samle gull- og sølvhylstre. Hver gang man får 5/5 sølvhylstre, får man en spesialfigur, en Visorak, Borhok, Vaki og så videre. Vezons rolle er liten: Han skal finne og stjele livets maske som gjør brukeren udødelig.[2]

Handling[rediger | rediger kilde]

Spillere kontrollerer en anonym helt for å stoppe en ond Piraka, som har brukt kraften til "Mask of Life" for å forvandle dyrelivet på øya Voya Nui til aggressive, ondskapsfulle skapninger. Helten er i stand til å bære en maske av Toa Inika for å ta på seg utseende og krefter. Spillere kan veksle mellom masker som samles inn etter eget ønske. Men hvis disse maskene går tom for helse, går den masken tapt. Spilleren kan også samle Lego-brikker med forskjellige poeng-verdier. Å samle nok poeng kan aktivere "Hero Mode" som gir karakteren uovervinnelighet.

Etter å ha gjennomført et nivå kan innsamlede poeng også brukes til å kjøpe forskjellige produkter og oppgraderinger fra Lego Shop i spillet. Spredt over alle nivåene finnes det en rekke beholdere som kan gi bonus når de samles inn. Spillet inneholder 25 forskjellige nivåer I tillegg til alle nivåene og de synlige samleobjektene, kan spilleren også utforske et spesielt bonus-område kalt Piraka Playground, hvor Piraka kan sees vandre rundt etter at spilleren har beseiret skurken på hoved-nivåene. Spillere kan også kjøpe forskjellige ting til Piraka Playground fra butikken.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Bionicle Heroes assembles new shots». Besøkt 27. august 2016. 
  2. ^ Bozon (1. mai 2007). «Bionicle Heroes Review». IGN (engelsk). Besøkt 27. august 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]