Big Rigs: Over the Road Racing

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Big Rigs: Over the Road Racing er et amerikansk dataspill fra 2003. Det ble utviklet av Stellar Stone LLC og utgitt av Activision. Spillet, som går ut på kjøre racerbiler, regnes som et av tidenes dårligste, og spillet har fått det laveste terningkastet nettstedet Gamestop har gitt et spill noensinne.

Handling[rediger | rediger kilde]

Du velger en en av 18 trailere og en av fem baner og frakte saker og ting fra forskjellige plasser i USA. Du skal komme i mål før motstanderen. Og det er det.

Omtale[rediger | rediger kilde]

Spillet er som sagt av mange regnet som tidenes verste. Anmeldere sier at spillet er «knekt, falt og totalt uferdig». I henhold til nettstedet Spill.no er grunnen at «En av banene funker ikke, det eneste som har med fysikk å gjøre er at bilen er på bakken, trailerne har forskjellig lakk hvis du er heldig, eneste lyden i spillet er en rar techno-låt med 30 noter som repeterer seg selv, du kan kjøre rett gjennom husene, banene er utrolig korte, motstanderen står stille på start-streken eller så stopper den foran mål, traileren kan greit kjøre til toppen av Galdhøpiggen, det vil si den kan kjøre rett opp en fjellvegg, kjører du for langt, kommer du til ett sted der du flyr omkring hele tiden, bilen kan rygge i 5000000 km/t, og slipper du piltastene, står den bom stille med en gang.»