Ben 10: Alien Swarm

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ben 10: Alien Swarm er en amerikansk science-fiction og eventyrfilm produsert for TV-kanalen Cartoon Network i 2009. Den er basert på den amerikanske animasjons-serien Ben 10: Alien Force, som startet opp på Cartoon Network i 2008.

Filmen er regissert av Alex Winter, og manus ble skrevet av John Turman og James Krieg. De ledende rollen spilles av Ryan Kelley, Galadriel Stineman, Nathan Keyes, Alyssa Diaz, Herbert Siguenza og Barry Corbin.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Filmen åpner med Ben, Gwen og Kevin som forsøker å forhandle med en gruppe svartebørs-forhandlere. Selgerne forsøker å selge dem utenomjordiske nanobrikker. En av selgerne avslører seg for å være Elena, en tidligere barndomsvenninne av Ben og Gwen. Elena forklarer at hun hadde satt i gang forhandlinger for å møte Ben, for å søke hans hjelp til å finne hennes kidnappede far. Når Ben godtar å hjelpe Elena, våkner nanobrikkene plutselig til live - og angriper dem. Gruppen forsøker å slåss mot dem. Men i denne prosessen unnslipper den mistenkelige forhandlerne, og mannen som fikk nanobrikkene til å angripe dem.

Ved hovedkvarteret deres studerer trioen, sammen med bestefar Max, en av nanobrikkene som de fikk tak i under konflikten. De oppdager at denne brikken egentlig var en hybrid av organiske og teknologiske komponenter. Elena, etter å ha fulgt etter trioen, bryter inn. Men Max beordrer henne til å forlate området, og forklarer at Elenas far, Victor Validus, tidligere var en lærling av ham som fikk sparken etter å ha stjålet fra Max.

Ben nekter å tro at Elena er akkurat som faren hennes. Han velger derfor å bryte med bestefaren sin, og de andre kameratene, for å hjelpe henne. Når Max er bortreist, forsøker Gwen og Kevin å finne ut mer om Victor Validus. De oppdager en video av Max som forhører Victor, hvor Victor insisterer på at noe kalt the Hive kommer for å ta kontroll over jordkloden. I mellomtiden ankommer Ben og Elena et gammelt laboratorium som tilhørte Vctor.

Elena avslører at faren hennes hadde blitt mer uberegnelig, kort tid før han forsvant. Men Ben og Elena blir plutselig tatt i bakhold, og angrepet. Ved å infiltrere en fabrikk, befolket av flere infiserte nanobrikker, oppdager gruppen at Elenas far også hadde blitt infisert av nanobrikkene, og kroppen hans blir brukt som en bikube for raskt å masseprodusere nanobrikkene.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Ryan Kelley

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]