Bømlo kulturskule

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Bømlo musikk-og kulturskole»)
Bømlo kulturskule
LandNorge
TypeKulturskole
Region/fylkeVestland
KommuneBømlo
StedSvortland
AdresseKulturhusvegen 20, 5430 Bremnes
RektorStein Høyland
Nettstedhttps://www.bomlo.kommune.no/tenester/barnehage-og-skule/skule/skulane-i-bomlo/bomlo-kulturskule/
Beliggenhet

Bømlo kulturskule ligger i Bømlo kommune, vest i Hordaland. Skolen holder til i Bømlo kulturhusSvortland, og har tilbud innen musikk, teater, dans og kunst. Om lag 600 elever fra hele kommunen spiller et slag av instrument, danser, synger eller driver med andre kulturelle aktiviteter der. Kulturskolen har også tilbud tilrettelagt for barn og voksne med utviklingshemming.

Tilbud[rediger | rediger kilde]

Musikk[rediger | rediger kilde]

I kulturskolen er det åpent for å lære mange ulike instrumenter, dette er viktig for å skape et godt musikkmiljø. Her er instrumentene det blir gitt opplæring på:

Kunst[rediger | rediger kilde]

Dette tilbudet er tilrettelagt kreative barn og ungdom. Her kan du lære ulike teknikker gjennom praktisk arbeid, og bruke fantasien til å utvikle kunstneriske uttrykk.

Teater[rediger | rediger kilde]

Dette tilbudet er tilrettelagt barn og ungdom som liker å spille andre karakterer enn bare seg selv. Her lærer du å karakterisere følelser, uttrykk, handling og livsstil.

Dans[rediger | rediger kilde]

Dette tilbudet er tilrettelagt barn og ungdom som liker å bevege både kropp og sinn. Her kan du virkelig uttrykke deg selv ved hjelp av kroppsspråk. Det blir undervist i blant annet klassisk dans, moderne dans, jazzdans og step.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Artikkelen har ingen egenskaper for offisielle lenker i Wikidata