Hopp til innhold

Avatar: The Legend of Aang (videospill)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Avatar: The Legend of Aang
UtviklerTHQ
UtgiverTHQ
PlattformGame Boy Advance, GameCube, Nintendo DS, PC, PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii, Xbox
UtgivelsePS2, PSP, Xbox, GameCube, DS, GBA, PC

NA 10. oktober 2006
EU 9. februar 2007

Wii
NA 19. november 2006

EU 9. februar 2007
SjangerEventyrspill
Actionspill
ModusEnspiller
Aldersgrense10 år
Nettstedwww.nick.com/games/nick_video_games/avatar/lastAirBender

Avatar: The Legend of Aang (også kjent som Avatar: The Last Airbender utenfor Europa) er et videospill basert på den amerikanske Asia-inspirerte TV-serien Avatar: The Legend of Aang. Spillet er tilgjengelig på Game Boy Advance, GameCube, Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii, PC og Xbox.

I spillet kan du velge mellom å være en av de fire personene Aang, Katara, Haru og Sokka. Hver av dem har sine egne våpen og kampteknikker. Du lærer også nye evner etter hvert som du beseirer fiender. I spillet kan man også bruke ulike gjenstander som rustning, chi, magiske gjenstander eller en helbredende drikk. Avatar Aang og Katara rapporter om at Hiryu har forsvunnet, og de begynnrer å etterforske situasjonen. Men skip fra Fire Nation går til angrep, ledet av Prince Zuko. De avverger angrepet, men Katara blir tatt til fange under slaget. De går inn i en havn i Earth Kingdom, hvor de klarer å løslate Katara.

Men han forteller dem om en annen fange ved navn Lian the Maker, som blir tvunget til å produsere maskiner for Fire Nation. Men når de kommer til Lians celle er denne cellen tom, bortsett fra et kart til en landsby i Earth Kingdom. De finner landsbyen under angrep av maskiner. På øya finner de Lian, og lager flere maskiner. Aang forfølger Lian og maskinen til en festning, og de oppdager at prins Zuko også har blitt tatt til fange av en maskin.

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]
Autoritetsdata