Anacondas: Trail of Blood

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anacondas: Trail of Blood
Generell informasjon
SjangerSkrekkfilm
Utgivelsesår2009
Prod.landUSA
Lengde89 minutter min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiDon E. FauntLeRoy
ManusforfatterDavid Olson
Foran kamera
Hovedrolle(r)Crystal Allen
John Rhys-Davies
Linden Ashby
Annen informasjon
Premiere28. februar 2009
Eksterne lenker

Anacondas: Trail of Blood (også kjent som Anaconda 4) er en amerikansk skrekkfilm fra 2009.

Regissør var Don E. FauntLeRoy. Hovedrollene spilles av Crystal Allen, Linden Ashby, Danny Midwinter, og John Rhys-Davies. Filmen var en oppfølger til Anaconda 3: The Offspring (fra 2008) som hadde premiere den 28. februar 2009. Filmen ble fulgt av Lake Placid vs. Anaconda (fra 2015) som var en crossover med Lake Placid-film serien.

Handling[rediger | rediger kilde]

En baby-anakonda blir brukt til eksperiment av Peter Reysner, som skaper en hybrid av blod-orkider fra Borneo som gjorde det mulig for anakonda å vokse seg veldig stor og leve mye lenger, og skape et serum for celle-regenerering. Men den lange anakondaen unnslipper fra buret, og dreper Peter i en gruve fylt med blod-orkideer. Peter "J.D." Murdoch, en milliardær som lider av kreft, sender leiemorderen Eugene og hans håndlangere for å finne Peter og serumet Peter skapte slik at serumet kan kurere Murdoch.

Han ber dem også finne Dr. Amanda Hayes, og drepe henne om nødvendig. Dr. Amanda Hayes, den eneste overlevende etter forrige film, leter også etter Peter - fast bestemt på å ødelegge serumet og bli kvitt anakondaen for godt. I mellomtiden blir en gruppe oppdagelsesreisende: Jackson, kjæresten Wendy, Wendys beste venninne Heather, samt brødrene Patrick og Scott, dratt inn i jakten på slangen. På grunn av det spesielle serumet kan ikke anakondaen lenger dø uten betydelig skade på indre organer.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]