Alfabetisk liste over norske TV-programmer (1960–1999)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk


Dette er en alfabetisk liste over norske TV-programmer som gikk på TV de fire første tiårene i norsk TV-historie (1960–1999). Listen innbefatter kun programmer som ble avsluttet før årtusenskiftet, men i noen få tilfeller vil den også inkludere enkelte produksjoner som har gjenoppstått i ny drakt etter årtusenskiftet etter noen års sendeopphold. Dette gjelder imidlertid ikke produksjoner som overlapper eller av ulike årsaker har blitt satt på en uspesifisert sendepause i noen få år. Listen inkluderer også nordiske og skandinaviske fellesproduksjoner. Oversikten gjelder hovedsaklig faste programposter og serier. Serier sendt i magasinprogrammer vil også være oppført. Enkeltstående produksjoner (tv-filmer og tv-spesialer) av en viss betydning er også vanligvis oppført så fremt de ikke er en del av et større programserie (som f.eks en enkeltdokumentar i en dokumentarserie). Programmer fra lokal-tv innbefattes ikke, unntagen de som har fått en viss distribusjon på riks-TV.

Det bør tas i betraktning at NRK var enerådende som programskaper før 1988 og de hadde også en svært dominerende rolle inntil TV 2 kom på lufta i 1992. Mellom den tiden hadde TV3 og TVNorge en del egenproduksjoner, samt den kortlivende kanalen Norsk TV1.

TV-priser
Star full.svg Betyr at en programserie, episode eller enkeltproduksjon har fått en eller flere norske priser innenfor sin sjanger. [a]
Star full (blue).svg Betyr at en programserie, episode eller enkeltproduksjon indirekte har fått en eller flere norske priser gitt til en eller flere personer for sitt virke i produksjonen. [b]
Circle-icons-star.svg Betyr at en programserie, episode eller enkeltproduksjon har fått en TV-pris i utlandet. Det gjelder både priser innfor sin sjanger og indirekte til personer i produksjonen.

Merk: Stjernene kommer i all hovedsak på bakgrunn utdelinger ved Gullruten og Amandaprisen. Det var få prisutdelinger for TV-produksjoner før 1985 og derfor vil tildelinger til programmer som gikk i 1990-årene dominere. Amandaprisen delte ut priser for tv-kategorier fra og med 1985, og Gullruten ble etablert et stykke ut i 1990-årene. Før den tid var det kun utenlandske tv-priser som kunne oppnåes.

Oversikt[rediger | rediger kilde]

Informasjon om målgruppe brukes bare om programmer som er spesifikt rettet mot barn og ungdom.

Tittel Sendeår TV-kanal Sjanger, beskrivelse Målgruppe Andre opplysninger!Priser
3 fluer i en smekk 1996-1997 TVNorge Underholdning, magasinprogram
3 minutter 1993–1995 TV3 Nyheter
5PÅ! 1989–1994 NRK Quiz Barn
6 × 70 1997 NRK Musikk
22. november – Den store leiegården [1] 1969 NRK Fjernsynsteater TV-film
24 karat 1993 TV3 Gameshow
25 år med fjernsynsunderholdning 1985 NRK Dokumentar, kultur, NRK NRK-TVs 25-årsjubileum
50 år på lufta![2] 1975 NRK Underholdning TV-spesial i anledning NRKs 50-årsjubileum
1814 1988 NRK Drama, historie Miniserie
Absolutt 1996–1998 NRK2 Talkshow
Adam og Eva 1978 NRK Komedie TV-film
Ad lib, en uformell sammenkomst 1966 NRK Talkshow Regnes som Norges første talkshow
Affæren Anders Jahre 1991 NRK Dramaserie
Afrika 1994 NRK Dramafilm TV-film
Agnete 1979 NRK Fjernsynsteater TV-film
Agurknytt 1999 TV 2 Humor
Akkurat nå 1997 NRK1 Humor
Aksel og Marit 1973 NRK Fjernsynsteatret TV-film
Aksjemordet 1990 NRK Fjernsynsteatret, serie Miniserie
Aktuell debatt 1960- NRK Debatt
Alarmen går 1993–1994 TV3 Dokumentar
Alberte 1972 NRK Fjernsynsteateret, serie Miniserie
Aldri på en lørdag 1982 NRK Underholdning
Alex Rosén, programleder 1997–1998 NRK1 Underholdning
Alke 1987 NRK Komiserie
Alle borte 1999 NRK1 Talkshow
Alle menneskja mine 1990 NRK Fjernsynsteater
Alle mine sønner (TV) 1967 NRK Fjernsynsteater
Alltid noe trist og deprimerende 1970 NRK Fjernsynsteater
Alma 1985 NRK Fjernsynsteater, drama TV-film
Amalies jul 1995 NRK Barne-TV Julekalender
Ambassadøren 1986 NRK Fjernsynsteater
Ansiktene 1969 NRK Fjernsynsteater
Ansur 1999 NRK Dramaserie, ungdom Gikk i Smørøyet
Ante 1975 NRK Filmserie
Antenne Ti 1988–1992 NRK Aktualitetsmagasin
Antennetimen 1992–1995 NRK Aktualitetsmagasin
Antigone (TV-film) 1970 NRK Fjernsynsteater
Apollon fra Bellac 1960 NRK Fjernsynsteater
Apropos (1985) 1985–1986 NRK Må ikke forveksles med et program med samme tittel fra 1999
Apropos 1998–1999 NRK Talkshow, nyheter
Arbeidsgivere 1972 NRK Fjernsynsteatret
Arbeidsplassen 1981 NRK Opplysningsserie
Arktis (TV-serie) 1982 NRK Opplysningsserie
Argus 1993–1994 TV3 Debattprogram
Aske 1973 NRK Fjernsynsteatret TV-film
Askeladden 1992–1993 TV 2 Gameshow TV 2s første egenproduserte tv-program
Asylet 1990-tallet NRK Dramaserie Ungdom Gikk i forbindelse med barneprogrammet Midt i smørøyet
Atomics 1990 NRK Humorprogram
Atte Katte Noa 1988-1989 NRK Barn
Audiens (TV-film) 1981 NRK Fjernsynsteater
Australias natur (TV-serie) 1989 NRK Dok.serie
Av hensyn til rikets sikkerhet 1989 NRK Fjernsynsteater
Av måneskinn gror det ingenting 1987 NRK Dramaserie fra Fjernsynsteatret Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Avspark 1970 NRK Spørrelek
Back to the 80s 1980 NRK Revy-musical Med Tramteatret. Revy fra 1979, vist på TV i 1980. Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Ballerina 1980 NRK Fjernsynsteater
Ballett og dans 1963-198 NRK Kultur samlebetegnelsen på en serie danseprogrammer
Baluba 1995–1996 NRK Underholdning-talkshow
Barbara 1969 NRK Fjernsynsteater
Bare litt vondt 1975 NRK Fjernsynsteater
Bare når jeg ler 1996 TVNorge Komiserie
Barn ingen hindring 1996 NRK2 Ledet av Eli Rygg
Barnas førjulskalender 1970 1970 NRK Barneprogram Den aller første julekalender
Barnet - i veien? 1981 NRK Fjernsynsteater
Barselstuen 1973 NRK Fjernsynsteater
Bedside story 1970 NRK Humorprogram Enkeltstående program
Begynnelse 1977 NRK Fjernsynsteater TV-film
Benken 1985 NRK Fjernsynsteater
Benoni og Rosa 1975 NRK Fjersynsteater, serie Miniserie
Bernardas hus (Bernarda Albas hus) 1964 NRK Fjernsynsteater
Berre ein hund 1975 NRK Drama TV-film
Beslutningen 1994 NRK Fjernsynsteater TV-film
Bit for bit, bilde for bilde 1977–1981 NRK Gameshow
Bjørn West: Bak fiendens linjer 1994 NRK Dokumentar
Blant brødre 1980 NRK Fjernsynsteater
Bleikeplassen 1965 NRK Fjernsynsteater
Blekkulf [3] 1989-1995 NRK Opplesningsserie Barn
Blikkbåx 1987-1988 NRK Magasinprogram Ungdom
Blindgjenger 1985 NRK Fjernsynsteater TV-film
Blind gudinne 1997 NRK Kriminalserie
Blindpassasjer 1978 NRK Science fiction-serie, thriller Miniserie
Blodsbånd 1998 NRK1 Dramaserie Miniserie
Blokk 12, Oppgang C 1973 NRK Barneserie Barn
Blommer på bar mark 1990 NRK Fjernsynsteater TV-film
Bokstavelig talt 1984–1990 NRK Kultur, litteraturprogram
Bombay Surprise 1997 NRK Humor-talkshow
Borgen skole 1988–1991 NRK Dramaserie Barn
Borgermesteren 1967 NRK Fjernsynsteatret
Borgulfsens betasuppe 1992-1993 NRK Underholdning, humor
Bot og bedring 1996–1998 TV 2 Komiserie
Brødrene Dal og professor Drøvels hemmelighet 1979 NRK Komiserie
Brødrene Dal og spektralsteinene 1981 NRK Komiserie
Brødrene Dal og legenden om Atlant-is 1993 NRK Komiserie
Buffalo Bløffs nasjonale vegg-til-vegg-show 1972 NRK Humorprogram Enkeltstående program
Bugge og damene 1997 NRK2 Underholdningsserie
Bydelen som ikke vil dø 1975 NRK Fjernsynsteater, serie Miniserie
Byfornøyelse 1991 NRK Talkshow
Byggmester Solness 1981 NRK Fjernsynsteater
Byplanlegging i Norden 1965 NRK Doku-serie opplysning Nordisk samarbeid
Bølgeblikk (TV) 1996 NRK2 Underholdning
Bøy og tøy 1965 NRK Opplysning-trimserie
Båndet 1964 NRK Fjernsynsteater
Callevaduville 1979 NRK Underholdningsserie
Canto libre 1989 NRK Fjernsynsteater TV-film
Carl Lange 1987 NRK Fjernsynsteater
Casanova 1992-1994 TV 2 Underholdning-sjekkeprogram
Casino 1989–2004 TVNorge, TV3 Gameshow samt noen spesialsendinger i 2018
C-blokk bandet 1985 NRK Barneserie Barn, ungdom
Charlies Tante 1994 NRK Teateroverføring
Chez toi 1996 NRK Sitcom
Christian i barnehagen 1987 NRK Barneserie Barn
Chili 1995 TV 2 Underholdningsserie
Cinemaskopet 1996 NRK Filmmagasin
Cocktail party 1967 NRK Fjernsynsteatret
Colaengelen 1987 NRK Fjernsynsteater
Collage 65 1965 NRK Humor Enkeltstående program
Colosseum (TV-program) 1997 TVNorge Gameshow
Columbus ankomst 1986 NRK Fjernsynsteater
Comeback 1995–1996 TVNorge Underholdning
Deilig er jorden 1997 NRK1 Livssynsserie
Da Hanna ikke ville flytte 1984 NRK Barneprogram Barn Enkeltstående program
Dagens trafikkregler 1965–1966 NRK Opplysningsserie
Dameavdelingen[4] 1996 NRK2 Underholdning
Dannede mennesker (TV) 1967 NRK Fjernsynsteater Basert på Bildade människor
De blanke knappene (TV) 1967 NRK Fjernsynsteater
De fire årstider (TV) 1968 NRK Fjernsynsteater
De gamle mestrene 1994 NRK Fjernsynsteater, komedie TV-film, kortfilm
De hvite bussene (TV-film) 1988 NRK Drama
De gamle damene 1969 NRK Fjernsynsteatret
De gamles julaften (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
De reddet hans liv 1988 NRK Dokumentarfilm
De spurte ikke meg 1981 NRK Fjernsynsteater TV-film
De unges forbund 1986–1987 NRK Fjernsynsteater, serie Miniserie
De vet hva de gjør 1980 NRK Fjernsynsteatret
Deadline 1996–1998 NRK2 Aktualitet-debatt
Den 25. timen 1990 NRK Fjernsynsteater
Den amerikanske drøm 1966 NRK Fjernsynsteater
Den avskyelige snødamen 1966 NRK Fjernsynsteater
Den blå koppen 1990 NRK Fjernsynsteater
Den ensomme vei 1967 NRK Fjernsynsteatret
Den fjerde nattevakt (TV) 1960 NRK Fjernsynsteatret
Den glade familie 1973 NRK Musikkprogram Barn Enkeltstående program
Den gyldne pil 1973 NRK Gameshow Skandinavisk samproduksjon
Den gylne ape 1996 NRK1 Barneserie Barn
Den innbildt syke (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Den lange reisen hjem 1967 NRK Fjernsynsteatret
Den lille traktoren Gråtass 1998-1999 NRK1 Barneprogram Barn
Den magiske bryteren 1985 NRK Dramaserie, misikal Barn
Den nøysomme elsker (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret Basert på The Complaisant Lover
Den røde hatten 1987 NRK Drama TV-film
Den røde pimpernell 1968 NRK Dramaserie Miniserie
Den skallede sangerinnen (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret Basert på La Cantatrice Chauve
Den som henger i en tråd 1980 NRK Fjernsynsteatret, dramaserie Miniserie
Den som graver en grav 1994 NRK Kriminal TV-film
Den sorte svane 1968 NRK Fjernsynsteatret
Den sorte tulipan 1964 NRK Dramaserie Miniserie
Den spanske flue 1990 NRK1 Komedie TV-opptak fra teaterscene
Den sterkeste (TV) 1982 NRK Fjernsynsteatret
Den store barnedåpen (TV) 1961 NRK Fjernsynsteatret
Den sultende klasses forbannelse (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Den vanskelige lørdagen 1981 NRK Drama Barn TV-film, kortfilm
Den vanskelege vegen (TV) 1982 NRK Fjernsynsteatret
Den vegelsinnede (TV) 1989 NRK Fjernsynsteatret
Desperadosklubben og den mystiske mistenkte 1978 NRK Fjernsynsteatret TV-film
Det angår ikke oss 1965 NRK Fjernsynsteatret
Det er her æ høre tel 1975 NRK Fjernsynsteatret TV-film
Det er sommer det er sol og det er torsdag 1997 TV 2 Portrettserie
Det norske forsvar 1966 NRK Opplysningsserie
Det gode mennesket i Sezuan 1984 NRK Fjernsynsteatret
Det lykkelige valg 1968 NRK Fjernsynsteatret
Det store vi (TV) 1983 NRK Fjernsynsteatret
Det svarte alvor 1994 NRK Dokumentar, musikk Enkeltstående program
Det var en gang en gutt som het Edvard 1989-1990 NRK Dramaserie Miniserie
Dette er ditt liv 1985-1995 NRK Portrettprogram
Diplomatix 1985 NRK Humorserie
Direkte lykke 1996–1997 NRK2 Humor
Diskutabelt 1989-1990 TV3 Debattprogram (svensk)
Diskuteket 1986–1991 NRK Debattprogram Ungdom
Ditt vitne 1973 NRK Aktualitetsprogram
Djevelens advokat 1997 NRK1 Diskusjon, problemstillinger
Don Carlos (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Dorthe møter menn 1998 TV 2 Portrettserie
Dra meg baklengs inn i fuglekassa 1976 NRK Dokumentar
Dr. Philipp Hotz raser ut (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret Basert på Die große Wut des Philipp Hotz
Drøm (TV) 1988 NRK Fjernsynsteatret
Du er ferdig 1981 NRK Fjernsynsteatret
Du har ikke en sjans - ta'n 1984 NRK Fjernsynsteatret
Du og jeg og vi to 1968 NRK Barne-TV
D’ække bare, bare Bernt 1996–1997 TV3 Sitcom
Dødelig kjemi 1992 NRK Krimserie
Edvard Munch 1974 NRK Dramaserie - Fjernsynsteatret Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Etterfølgeren 1998 NRK Dramaserie, mini Også film
Egil & Barbara 1998–1999 NRK1 Barne- og ungdomsserie gikk i Smørøyet
Ekteskap 1979 NRK Fjernsynsteatret
Eldprøva 1980–1987 NRK Gameshow Sendeopphold 3+
Elskeren 1964 NRK Fjernsynsteatret
Elsk meg bort fra min bristende barndom 1989 NRK Fjernsynsteatret
Enerom 1987 NRK Fjernsynsteatret
En anelse rødt 1994–1995 TV 2 Talkshow
En annerledes jul 1999 NRK1 TV-film, kortfilm Barn
En annen historie 1983 NRK Dramaserie
En fallitt (TV) 1979 NRK Fjernsynsteatret
En gal manns dagbok (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
En hage under snøen 1987 NRK Fjernsynsteatret
En handelsreisendes død (TV) 1962 NRK Fjernsynsteatret
En hanske 1970 NRK Fjernsynsteatret
En hyggelig fyr 1966 NRK Fjernsynsteatret
En knapp time 1984 NRK Fjernsynsteater
En mann må gjøre det han må 1996 NRK Dramaserie
En måned på landet 1986 NRK Fjernsynsteatret
En svanesang (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Erasmus Montanus (TV) 1971 NRK Fjernsynsteatret
Er det noen sak? 1986 NRK (Originaltittel: Er´e noen sak?)
Er det sant, er det fælt 1991 NRK Underholdning-komikk
Erika (TV) 1976 NRK Fjernsynsteatret
Et daghjem 1969 NRK Fjernsynsteater
Et dukkehjem (TV) 1973 NRK Fjernsynsteatret
Et godt tilbud 1986 NRK Fjernsynsteatret
Et halvt århundre 1966 NRK Dokuserie i 5 deler Politiske minner fra årene 1900–1950
Etterbyrden 1984 NRK Fjernsynsteatret
Etter fjøstid 1974 NRK Underholdning Programledere: Bergljot Engeset og Rolf Losnegård
Eventyrstund 1964 NRK Barne-TV
Evig heder 1995 NRK Doku-serie
EØS - ekvilibristen Øystein Sunde 1992 NRK Musikk-dokumentar
Faderen (TV) 1969 NRK Fjernsynsteatret
Falne engler (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Farlig yrke 1976 NRK Krim-serie En serie med Helmer & Sigurdson
Favola (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Fedrelandet 1991 NRK Dramaserie
Festival i Venedig 1968 NRK Fjernsynsteatret
Filmguiden 1993-1998 TV 2 Filmprogram
Filmkontrollen 1997-1998 NRK2 Filmprogram Gullruten 1998
Firklang 1965 NRK Gameshow Nordisk samproduksjon
Fjeldeventyret 1972 NRK Fjernsynsteatret
Fleksnes 1972–1988 NRK Komiserie En siste spesialepisode ble vist 2002
Flimra 1970–1984 NRK Barne- og ungdomsprogram
Floyd's Fjord Fiesta 1998 ? Matprogram
Fly jente, fly 1985 NRK Fjernsynsteater
Fordringshavere (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
For galleriet 1991-1992 NRK Underholdningsserie
For lukte dører 1981 NRK Fjernsynsteatret
Fornuftige dyr 1986 NRK Fjernsynsteatret
Forsvarsadvokaten 1982 NRK Fjernsynsteatret
For åpen scene 1994–1996 TVNorge Talkshow
For å skjule sin nakenhet (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
Forelsket 87 1987 NRK Barne- og ungdomsserie
Fortuna 1993 NRK Dramaserie
Frakt under havet 1970 NRK Fjernsynsteatret
Fra regnormenes liv 1984 NRK Fjernsynsteatret
Fredagsbørsen 1998 TV 2 Gameshow
Fredrikssons fabrikk 1990–1993 NRK Sitcom
Fremmed land, fremmed tro 1965 NRK Dokuserie i 3 deler, opplysning
Fri (TV) 1987 NRK Fjernsynsteatret
Fribillett til Soria Moria 1984 NRK Fjernsynsteatret
Fridagen 1970 NRK Fjernsynsteatret
Frihetens pris (TV) 1990 NRK Fjernsynsteatret
Frokost 1972 NRK En fortelling for fjernsyn
Fruen fra havet 1979 NRK Fjernsynsteater
Fru Inger til Østråt (TV) 1961 NRK Fjernsynsteatret
Frydenberg 1965 NRK Fjernsynsteatret
Frøken Julie 1960 NRK Fjernsynsteatret
Frøken Rosita 1969 NRK Fjernsynsteatret
Fugleelskerne (TV) 1989 NRK Fjernsynsteatret
Fullt hus 1992–1993 TV3 Talkshow
Fysikerne (TV) 1988
Fysikerne 1988 NRK Fjernsynsteatret
Fysikk på roterommet 1960–1990 NRK Vitenskapsmagasin
Før sjøforklaringen 1970 NRK Fjernsynsteatret
Fårschpil 1996 NRK2 Ungdomsprogram
Galgemannen 1983 NRK Fjernsynsteatret
Gengangere 1962 NRK Fjernsynsteatret
Gengangere 1978 NRK Fjernsynsteatret Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Giga wah-wah 1991 NRK Popmusikkprogram
Gisselet (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret Basert på det irske skuespillet The Hostage
Gjennom nøkkelhullet 1997–1999 TVNorge Gameshow
Gjøglerne kommer 1982 NRK Fjernsynsteater i to deler
Glassmenasjeriet (TV) 1969 NRK Fjernsynsteatret
Glimt 1989-1990 NRK Underholdning
Go’fot på låven 1992-1994 NRK Musikk-dans
God ettermiddag, Norge! 1992–1993 TV 2 Underholdning
Godt begynt 1997 TV 2
Grenseland 1979 NRK Dramaserie
Greven av Monte Cristo 1965 NRK Serie-Fjernsynsteater
Gringos 1997-1999 NRK Reiseprogram
Grip ordet, komiker! 1994–1995 NRK Humorserie, stand-up
Grønt lys 1992–1999 TV 2 Bil- og trafikkmagasin
Gudene vet (NRK) 1999 NRK1 Livssynsserie
Gudesens Conditori 1993–1995 TV 2 Livssynsserie
Gullars 1983–1989 NRK Barne-TV
Gundersen & Grønlund A/S 1992 NRK Musikkprogram
Guro 1980 NRK Barne-TV
Gydas Vei 1997–1999 NRK1 Kulturserie
Gåten Knut Hamsun 1997 NRK1 Dramaserie
Går ut i kveld 1961 NRK Fjernsynsteatret
Halvsju 1979–1986 NRK Barne- og ungdomsprogram
Handel og vandel 1996 TVNorge Sitcom
Hans Majestets foged (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Havøy 1976 NRK Barne- og ungdomsserie
Hedda Gabler 1975 NRK Fjernsynsteatret
Heimkomst 1984 NRK Fjernsynsteatret
Hele dager i trærne 1980 NRK Fjernsynsteatret
Helene (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Helmer & Sigurdson 1975–1981 NRK Krim-serie Miniserier samt noen TV-filmer
Helten på den grøne øya 1971 NRK Fjernsynsteatret
Hemmelighetene i B-by 1982 NRK Barne- og ungdomsserie av Tramteatret
Herfra til Haglemoen 1980 NRK Sitcom
Her og Nå 1969 NRK Talkshow
Herr Print oppdager seg selv 1971 NRK Fjernsynsteatret
Hilsen fra Bertha 1968 NRK Fjernsynsteatret
Himmelplaneten 1989 NRK Fjernsynsteatret
Hjem, kjære hjem (TV) 1960 NRK Fjernsynsteater
Hjemme hos oss 1979–1980 NRK Sitcom Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Hjemme hos Paus 1994 TV3 Talkshow
Holmgang (NRK) 1967 NRK
Hotell 1990 NRK Underholdning
Hotell Oslo 1997 NRK1 mini-serie
Hughie 1960 NRK Fjernsynsteatret
Huset på grensen 1969 NRK Fjernsynsteatret
Husker du? 1970–1985 NRK Musikk
Hvad nuh...? 1976 NRK Underholdning
Hva morer 1965–1966 NRK Underholdningsserie Samproduksjon mellom De nordiske land
Hva troen har betydd for meg 1965–1966 NRK Livssynsprogram
Hønsesuppe med byggryn 1969 NRK Fjernsynsteatret
Høyfeber (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Høyt skattet 1999 NRK1 Talkshow-portrettserie
I begynnelsen var Otto 1987 NRK Porttrettprogram Program om NRK-legenden Otto Nes
I dag død, i morgen rosenrød 1969 NRK Fjernsynsteatret
I de beste familier 1994-1995 NRK Dramaserie
I de hvites Amerika 1965 NRK Fjernsynsteatret
I denne verden er alt mulig 1983 NRK Fjernsynsteatret
I dyrehagen 1989 NRK Fjernsynsteatret
I fjelldalens skygge 1968 NRK Fjernsynsteatret
I Grenseland
I Hummels vold 1999 NRK1 portrettserie
I kveld med Robert Aschberg 1990-1993 TV3 Talkshow (svensk)
I kveld med Thomas Giertsen 1999 TVNorge Talkshow-humorserie
I solkorsets tegn 1980 NRK Dokumentar
I søkelyset 1990–1991 TVNorge Kriminalitet
Idébanken 1967–1968 NRK Underholdning
Innbrakt 1985 NRK Fjernsynsteatret
Inntrengeren 1974 NRK En forstadshistorie Inngikk i TV-serien "Et lite grøss?"
Istid 1975 NRK TV-film, drama Samproduksjon mellom Norge og Tyskland
Ivan Blatny (TV) 1982 NRK Fjernsynsteatret
Ivo Caprino - en filmens trollmann 1990 NRK Portrettprogram enkeltstående program
Ja, vi elsker (TV3) 1995 TV3 Gameshow
Ja, vi elsker (NRK) 1998 NRK1 Underholdning
Jakten på Mangas Coloradas 1992-1993 NRK Reiseprogram
Jakten på det gode liv 1997-1999 TV 2 Reise-intervju
Jan Herwitz 1976 NRK Fjernsynsteatret
Jeanne d'Ark - visjon gjennom eld 1990 NRK Fjernsynsteatret
Jeg er ikke du 1966 NRK Fjernsynsteatret Ballett
Jeg lar deg ikke glemme 1971 NRK Fjernsynsteatret
Jeg snakker om Jerusalem 1969 NRK Fjernsynsteatret
Jenny 1983 NRK Dramaserie
Jeppe på bjerget (TV) 1984 NRK Fjernsynsteatret
Johannas jul 1999 NRK1 TV-film Kortfilm, Gullruten 2000
John Gabriel Borkman (TV) 1978 NRK Fjernsynsteatret
Jon med skrivemaskinen 1972 NRK Barne-TV
Jorda rundt 1998–1999 TVNorge Gameshow (Quiz)
Jubals eftf. 1996-1997 NRK Livssyn
Jubileet 1965 NRK Fjernsynsteatret
Jul i Blåfjell 1999 NRK1 Barne-TV (Julekalender)
Jul i Skomakergata 1979 NRK Barne-TV (Julekalender)
Julefergå 1995 TV 2 Barne-voksne (julekalender)
The Julekalender 1994 TV 2 Barne-voksne (Julekalender)
Julius (sjimpanse) 1981 NRK Barne-TV
Kan du elske? 1982 NRK Fjernsynsteatret
Kakaos-TV 1995-1999 NRK Humor (samisk)
Kamp i klaveret 1996–1998 TVNorge Gameshow-musikk
Kanal X 1972 NRK Aktualitetsprogram
Kanutten og Romeo Clive 1963 NRK Barne-TV
Sunnivas Kassa blanka 1999 NRK1 Livssyn
Kattelek 1977 NRK Fjernsynsteatret
Katteslottet 1966 NRK Fjernsynsteatret
Kierlighed uden strømper (TV) 1977 NRK Fjernsynsteatret
Kjemp for alt hva du har kjært 1970 NRK Fjernsynsteatret
Kjære Birgitte 1996 TVNorge Underholdning
Kjære, kjære Alfred 1999 NRK1 Portrettprogram et enkeltstående program
Kjære løgnhals (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
Kjøkkenheisen (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Klaar... en... to... kjøøør 1990 NRK Fjernsynsteatret
Klabb og Babb 1974-1976 NRK Barne-TV
Klar – ferdig – jobb 1993 NRK Underholdning også kjent som Tande-På jobb
Klart svar 1992–1994 TVNorge Debatt
KLMs Nachspiel 1992 NRK Humor
KLMs Vorspiel 1995 NRK Humor
Knepet 1964 NRK Fjernsynsteatret
Kofferten 1973 NRK TV-film, komedie, musikal Samproduksjon
Kolleksjonen (TV) 1960-tall NRK Fjernsynsteatret
Kollisjonen 1988 NRK Fjernsynsteatret
Kom tilbake, lille Sheba (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret Basert på det am. stykket Come Back, Little Sheba
Konfirmasjonen 1969 NRK Fjernsynsteatret
Kong Lear 1985 NRK Miniserie av Fjernsynsteatret
Konsultasjon eller helbredelsens kunst 1988 NRK Fjernsynsteatret
Kontoristene 1966 NRK Fjernsynsteatret
Kontorsjef Tangen 1966 NRK Komiserie
Kontrapunkt (TV-serie) 1971–1990 NRK Gameshow-musikk
Kort møte med Inger Lise Rypdal 1973 NRK Underholdning
Kort opphold i Verona 1982 NRK Fjernsynsteatret
Krabbemannen 1988 NRK Fjernsynsteatret
Kranes konditori (TV) 1963 NRK Fjernsynsteatret
Krangel ved bymuren 1964 NRK Fjernsynsteatret
Kreditorer 1990 NRK Fjernsynsteatret
Kriminalgåten 1967 NRK Underholdning
Kroppen 1981 NRK Barne-TV - opplysning
KulturEn 1996 NRK Kulturmagasin
Kulturoperatørene 1992-1996 NRK Kulturmagasin
Kunden har alltid rett 1964 NRK Underholdning
Kveldsaktuelt 1991–1994 NRK Aktualiteter-debatt
Kveldsforum 1974–? NRK Aktualiteter-debatt
Kvinnene på taket 1994 TV3 Sex & samliv Live sending
Kvinnen og den svarte fuglen 1982 NRK Fjernsynsteatret
Kvinner i paradis 1988 NRK Dokumentar
Kvinner på randen 1998–1999 NRK1 Humor
Kvitt eller Dobbelt 1962–1994 NRK Gameshow Serien var ikke sendt hvert år mellom 1962 og 1994
Kysten rundt[5] 1988 NRK Gameshow
Labbetuss 1982-1984 NRK Barneprogram Barn se Tre-fire-fem
La ditt problem bli vårt problem 1969 NRK Fjernsynsteatret
Lek (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Leke med ilden 1966 NRK Fjernsynsteatret
Lekestue 1971–1980 NRK Barne-TV
Lekestue for de minste 1967-1970 NRK Barne-TV
Lever du'a Karlsen? 1981 NRK Fjernsynsteatret
Lik til salgs (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Lille Eyolf (TV, 68) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Lille Eyolf (TV, 83) 1983 NRK Fjernsynsteatret
Lille Lørdag 1995–1996 NRK Humor
Lillys butikk 1996-1998 NRK Barn
Lingo 1992–1993 TVNorge Gameshow
LJK 1994–1996 TVNorge Aktualiteter
Lollipop 1989–1995 NRK Musikkprogram
Lunsjpause 1964 NRK Fjernsynsteatret
Lyckliga gatan 1999 TV 2 Humor
Lykkespill 1977 NRK Krimserie Helmer & Sigurdson
Lykkehjulet 1990-tallet TV3 Gameshow
Lyset i mørketida 1985 NRK Adventsprogram Barn, ungdom
Lysthuset 1996 TVNorge Dating/sjekking
Lystige koner (TV) 1985 NRK Fjernsynsteatret
Lära att simma 1997 NRK1 Humor
Læraren 1963 NRK Fjernsynsteatret
Lønning direkte 1994–1997 TV 2 Aktualiteter-debatt
Lønning og Staff (se Lønning direkte)
Lørdagskveld med Erik Bye 1971-1975 NRK Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Lørdagskveld med "9 x 7" 1973 NRK Vi gjetter kryssord på skjermen
Lørdagsrarieté 1990-1991 NRK Underholdning Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Lørdagsredaksjonen 1980–1982 NRK Underholdning Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Lørdagssirkuset 1984-1985 NRK Underholdning
LørDan 1987–1991 NRK Underholdning
Løs på snippen 1973–1974 NRK
Løs på tråden 1992 TV3 Underholdning
Løvfall 1980 NRK Fjernsynsteatret
M 1996–1997 TV 2 Aktualiteter-debatt
Magnus 1986–1994 NRK Opplysning-vitenskap (for ungdom)
Major von Knarren 1971 NRK Filmatisering av Vilhelm Krogs fortelling
Mann Oh! mann 1994 TV3 Gameshow-underholdning
Mareritt ved midtsommer 1980 NRK Krim Helmer & Sigurdson
Marerittet 1989 NRK Krim-thriller-serie
Maria er så liten 1989 NRK Fjernsynsteatret
Maria Stuart i Skottland 1982 NRK Miniserie-fjernsynsteater
Maskeball (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret Basert på stykket Un ballo in maschera
Maskerade (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Mathis 1975, 1977 NRK Dokusåpe Barn
Maxsat 1988 TV3 Magasinprogram Ungdom
Med blikket mot stjernene 1995 TV3 Talentkonkurranse-musikk
Medea (TV) 1983 NRK Fjernsynsteatret
Med åpne kort 1996 NRK Talkshow-portrettprogram
Medmenneske 1981 NRK Dramaserie
Mens far var på Grini 1976 NRK Dramaserie
Mens vi legger oss
Mens vi venter på Godot (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Metro 1996 TV 2 Musikk Ungdom
Midnatt@nrk 1999 NRK1 Musikk-trender-kultur
Midt i smørøyet 1987–1998 NRK Magasinprogram Barn, ungdom
Millennium 1999-2000 NRK1 Underholdningsprogram TV-spesial
Min by 1998 TVNorge Portrettprogram
Minitimen 1997–1998 TV3 Portrettprogram, sport Ble etterfulgt av Miniportrettet
Minnedagen (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Min søster og jeg (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret Basert på Ma soeur et moi
Misforståelsen (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret Basert på Le Malentendu
Mitt lille land 1999 TV 2 Reiseprogram-intervju
Mooney og campingvognene 1971 NRK Fjernsynsteatret
Mordersken 1969 NRK Fjernsynsteatret
Morsarv 1987 NRK Fjernsynsteatret
Mot i brøstet 1993–1997 TV 2 Komiserie
Mot ukjent land – Helge Ingstad [6] 1999 NRK1 Dokumentar Sendt i anledning Helge Ingstads 100-årsdag
Mysteriet med det levende lik 1992 NRK Kriminalserie Barn
Mytteriet på Caine (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Mødrekupé 1969 NRK Fjernsynsteatret
Månedsrevyen 1981– NRK Akturaliteter
Måken (TV) 1984 NRK Fjernsynsteatret
Månelyst 1994–1995 NRK klassisk musikk
Naboer (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Nattseilere 1988 NRK Dramaserie Også film
Nattsøsteren 2007 NRK Drama-krim-serie
Naturredaksjonen 1982-1992 NRK Naturprogram
Nederlaget (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Nei, men allikevel 1967 NRK Fjernsynsteatret
Nettopp 1991–1992 NRK Nyheter for og av barn
Nettopp stått opp 1997 NRK1 Humor-stand-up Vi fikk møte norske stand-up komikere
New York-idyller 1966 NRK Fjernsynsteatret Basert på Fairy Tales of New York
Nigger (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Nikkerne 1984–1985 NRK Humor
Nitimemordet 1975 NRK Krimserie Serien med detektivene Helmer & Sigurdson
Noe å glede seg til 1965 NRK Fjernsynsteatret
Nomes Ark 1991-1992 NRK Talkshow-kultur
No’ me’ Nome[7] 1989 NRK Underholdning
Nordisk revymøde 1980 NRK ?
Nordlands Trompet (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
The Nor-way to broadcasting 1976 NRK Humor Vant flere priser ved Underholdningsfestivalen i Montreux
Nyheter fra provinsen 1970 NRK Fjernsynsteatret
Nynytt 1976 NRK Humorserie
Nærsynet 1980–1981 NRK Aktualiteter-opplysning
Nå – eller aldri! 1994 TV 2 Gameshow
Nåde den som tror 1995–1997 NRK Livssyn
Når den ny vin blomstrer 1989 NRK Fjernsynsteatret
Når eplene modnes 1981 NRK Fjernsynsteatret
Når skjedde det? 1970 NRK
Når vi døde vågner (TV) 1973 NRK Fjernsynsteatret
Offshore 1996–1999 NRK1 Såpeserie
Og du 1967 NRK Fjernsynsteatret
Og ikke nok med det 1995 TV 2 Talkshow
Og så var det deg da 1996 NRK Underholdning
Og takk for det 1969 NRK Humorserie
O.J. – en utstrakt hånd 1999 NRK1 Humor
O.J. – på nye eventyr 1995 NRK Humor
O.J. – ute på prøve 1994 NRK Humor
Oluf (TV) 1990 NRK Humor
Operasjon popcorn 1998 NRK Kortfilm
Operation Argus (TV) 1966 NRK Miniserie, drama, Fjernsynsteatret
Oppbrudd (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Oppdraget 1995–1996 TV 2 Med Ingunn Kyrkjebø
Opp med Norge! 1994 NRK Underholdning
Oppgang B 1998 NRK2 Ungdomsserie
Orkesterplass til evigheten 1979 NRK Fjernsynsteatret
Otnes live 1994–1995 TV3 Underholdning
Overgivelse 1988 NRK Fjernsynsteatret
Over streken 1993 TV3 Talkshow
Panorama 1989-1990 NRK Musikk-pop
Papirblomster 1982 NRK Fjernsynsteatret
Pappa Bues flyttedag 1990 NRK Fjernsynsteatret
Paria 1965 NRK Fjernsynsteatret
Peer Gynt (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Peer Gynt 1993 NRK Dramaserie i to deler
Pelikanen (TV) 1970 NRK Fjernsynsteatret
Pelle Parafin og automatspøkelsene 1981 NRK Komiserie-ungdomsprogram
Peer Gynt i våre hjerter 1997 NRK1 Dokumentar
Pelle Politibil 1993–1997 NRK Barne-TV
Pent nyoppusset fedreland til salgs 1964 NRK Humorserie
Pernille og Mr. Nelson 1961–1972 & 1988 NRK Barne-TV
Pick-up 1983-1984 NRK Musikalsk gameshow
Piker, vin og sang 1998 TV3 Sitcom
Pilen flyttebyrå 1987 NRK Sitcom
Plenen 1998 NRK1 Kortfilm Barn
Politi, politi 1970 NRK Fjernsynsteatret
Pompel og Pilt 1969 NRK Barne-TV
Portveien 2 1985–1987 NRK Barne-TV Reprise i 1990
PS 1993–1997 TV 2 Aktualiteter-debatt
Privattimen 1970 NRK Fjernsynsteatret
P.R. du lyver 1963 NRK Humorserie
Press 1979–1980 NRK Humorserie KLM
Prinsesse Gullhår og de tre omreisende trubadurer 1997 TV 2 Humor-musikk
Program om dyr 1965–1966 NRK Opplysningsserie
Prometheus i saksen 1986 NRK Fjernsynsteatret
Prospektkort fra Oslo 1963 NRK
Protest 1981 NRK Fjernsynsteatret
Puck 1996–1998 NRK2 Kulturprogram
På direkten 1965–1966 NRK Underholdningsserie
På G 1998 TV3 Talkshow
På kino 1990-1996 NRK Filmmagasin
På klozz hold 2002 TVNorge Humor
På loffen 1995 NRK Reiseprogram-intervju
På sparket 1975–1981 NRK Aktualiteter-debatt
På tangenten (se Kamp i klaveret)
På tide 1992-1994 TV3 Talkshow
På vinterveien 1990 NRK Fjernsynsteatret
På ære og samvittighet 1958 NRK Gameshow
På’n igjen 1998 NRK1 Underholdning
Påls briller 1997–1998 NRK1 Filmmagasin
Påske (TV) 1980 NRK Fjernsynsteatret
Radio 2 1995–1996 TV 2 Sitcom
Randi og Ronnis restaurant 1986 NRK Humorserie
Ransakningen 1967 NRK Fjernsynsteatret
Raude roser åt meg 1965 NRK Fjernsynsteatret
Rebusløpet 1997-1999 TV 2 Gameshow
Reisesjekken 1991–1997 TVNorge Dating-sjekking
Reparatørene kommer! (se Pompel og Pilt)
Reportasjer fra Brooklyn, New York 1966 NRK Dokuserie i 4 deler, opplysning
Rett hjem 1993-1994 NRK Underholdning Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Rettssaka mot LeRoi Jones 1968 NRK Fjernsynsteatret
Ribbe Ribbe Fattigmann 1963 NRK Humorserie
RiksDan 1994–1996 TV 2 Underholdning
The Rise and Fall of an Olympic Village 1994 NRK Humor KLM
Rivalen 1970 NRK Fjernsynsteatret
Rommet (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Rondo 1993–1995 NRK Underholdning-talkshow
Rose (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Rosmersholm (1966) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Rosmersholm (1978) 1978 NRK Fjernsynsteatret
Rygg i rand, to i spann 1993 NRK Krimserie
Rød snø 1985 NRK Drama-krim-serie
Rød sol 2004 NRK1 Dokumentar Sendt under programfanen til Faktor
Røtter (TV) 1969 NRK Fjernsynsteatret
Sabeltigerens sønn 1989 NRK Fjernsynsteatret
Safari 1996 TV3 Reiseprogram
Saken Ruth Vang 1981 NRK Krimserie Helmer & Sigurdson
Salomine og Jørgen hattemaker 1973 NRK Barne-TV
Samaritanen 1979 NRK Fjernsynsteatret
Samfunnets støtter 1971 NRK Fjernsynsteatret
Satan rir media 1999 TV 2 Dokumentar, Dokument2
Scala 1994-1995 NRK Musikalsk underholdningsprogram
Scapins skøyerstreker (TV) 1960 NRK Fjernsynsteatret
Scene 2 1993-1994 TV 2 Gameshow-underholdning
Scene 3 1988 TV3 Underholdningsprogram
Seier’n er vår 1994 NRK Komiserie
Sekstett (TV) 1965 NRK Underholdningsserie Samarbeid mellom De nordiske land pluss Nederland og Belgia
Selma Brøter 1970 NRK Fjernsynsteatret
Selvangivelsen 1965 1966 NRK Opplysningsserie
Semmelweiss (TV) 1983 NRK Fjernsynsteatret
SenFredag 1986 NRK Talkshow
Septembermordet 1981 NRK Krim Helmer & Sigurdson
Serum Serum 1980 NRK Humor-drama-ungdom Tramteatret
Sesam Stasjon 1991–1999 NRK Dukkeprogram Barn
Sett på maken 1995 TV 2 Humor - Dukkesatire Ble tatt av lufta etter en episode.
The Show 1992 NRK Humor
Si det som det er! 1982? NRK
Silikonfri sone 1996 TVNorge Talkshow
Signaturen 1991–1994 NRK Underholdning
Siste møte med Bjørneboe 1976 NRK Fjernsynsteatret
Siste tog til Påfuglland 1984 NRK Fjernsynsteatret
SK 917 har nettopp landet 1984 NRK Krimserie
Skai TV 1988–1989 NRK Humorserie
Skal det vere ein dans? 1986 NRK Fjernsynsteatret
Skallet 1979 NRK Fjernsynsteatret
Skilsmissefeber (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Skiskole 1965 NRK Opplysningsserie
Skipper Worse 1968 NRK Miniserie fjernsynsteatret
Skitne hender 1966 NRK Fjernsynsteatret
Skjemtegauken 1968–1970 NRK Humor
Skjermbildet 1966 NRK Et program fra underholdningsavdelingen
Skjult kamera 1999 TVNorge Humor, skjult kamera
Skolmenholmen 1998 TVNorge Talkshow Sommerprogram
Skomakeren og hans lest 1964 NRK Fjernsynsteatret
Skuggen av ein helt 1972 NRK Fjernsynsteatret
Slagerparaden 1960 NRK Underholdningsprogram
Sluttspill (TV) 1969 NRK Fjernsynsteatret
Smeltedigelen (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret Originaltittel: The Crucible
Smilet 1971 NRK Fjernsynsteatret
Smil til det skjulte kamera 1967–1968 NRK Skjult kamera
Småborgerbryllup (TV) 1970 NRK Fjernsynsteatret
Småborgernes syv dødssynder 1964 NRK Fjernsynsteatret
Soldatene synger ikke lenger 1985 NRK Fjernsynsteatret
Solens sønn og månens datter 1993 NRK Dramaserie
Solospill 1977 NRK Krimserie Helmer & Sigurdson
Solstreif (TV) 1981 NRK Fjernsynsteatret
Sommeren med Guggen 1996 TV 2 Sitcom
Sommeren på Mirabelløya 1975 NRK Barne-TV
Sommerfugl 1996 TV 2 Ungdomsserie
Sommerredaksjonen 1998 TV 2 underholdningsprogram
Sommerunionen 1999 NRK1 Underholdning
Sophias erotiske astroguide 1995 TV 2 Sex, samliv og astrologi
Sosialkanalen 1984-1995 NRK
Spel utan ord 1988 NRK Fjernsynsteatret Basert på et stykke av Samuel Beckett
Spider 1996–1997 NRK2 Opplysningsprogram om internett
Spinn 1997 TVNorge Underholdning
Spor (TV) 1989 NRK Fjernsynsteatret
Sportrettet 1997 TV3 Portrettprogram, sportsutøvere
Spøkelsesbussen 1981 NRK Krim Helmer & Sigurdson
Stemmen (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Stian med sekken 1971-1972 NRK Barne-TV
Stikkord (TV) 1965 NRK Gameshow
Stjerner i sikte 1996–1998 TV 2 Talentkonkurranse-musikk
Stol aldri på en kjendis 1998 TV 2 Skjult kamera
Stoppested 1965 NRK Fjernsynsteatret
Stormen (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
Straffe (TV-film) 1988 NRK Fjernsynsteatret
Streiftog i grenseland 1971–1972 NRK
Studio A 1984 NRK Aktualitetsmagasin
Super Quick 1993–1995 TVNorge Gameshow
Superstars 1997 TV 2 Gameshow, sport
Supperådet Se Og takk for det
Sveip 1995–1997 NRK Underholdning
Sycamore Street 1968 NRK Fjernsynsteatret
Symptomer 1971 NRK Fjernsynsteatret
Systuen 1987 NRK Fjernsynsteatret
Syx 1988 NRK Fjernsynsteatret
Særlingen (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret Basert på The Odd Fellow
Søk 1999 NRK1 Livssyn
Søndag ettermiddag 1967 NRK Fjernsynsteatret
Sånn er det bare 1995–1996 TV 2 Underholdning
Såpefolk 1997 NRK Gameshow
Så rart 1970-tallet NRK Barne-TV Onkel Lauritz og Teodor
Ta den ring 1982 NRK Science-fiction-thriller serie
Ta kvelden 1995 TVNorge Underholdning
Ta oss på ordet 1980 NRK Fjernsynsteatret
Takk for sist 1994–1995 TVNorge Underholdningsprogram
Takk skal du ha 1996 TV 2 Underholdningsprogram
Talentiaden 1990-1997 NRK Talentkonkurranse, musikk Først en del av LørDan
Tande-På jobb (se Klar – ferdig – jobb)
Tande-På programmet 1992 NRK Underholdningsprogram
Tango (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Tante Ulrikke (TV) 1979 NRK Fjernsynsteatret
Tartuffe (TV) 1987 NRK Fjernsynsteatret
Tatt av filmen 1999 NRK1 Quiz, film
Taxi 1969 NRK Kriminalserie Regnes som første norskproduserte kriminalserie.
Teaterspeilet 1965–1966 NRK Opplysningsserie
Teksten var av... 1965 NRK Underholdningserie
Televimsen 1966 NRK Animasjon-humor Både egen serie og innslag i andre program
Terningen er kastet 1964 NRK Gameshow
Tertittan ? ? ?
Tett på 1993-95 NRK Portrettprogram
Thygesen 1996 NRK Kriminalserie
Tid er penger 1963 NRK Gameshow
Tidsbilder fra Amerikas historie 1965 NRK Opplysningsserie
Til deg - du hei 1987 NRK Fjernsynsteatret
Tilfluktsrommet 1968 NRK Fjernsynsteatret
Tilgi meg 1995–1996 TV3 Underholdning
Til lykke med dagen (TV) 1988 NRK Fjernsynsteatret
Til odel og eie 1980 NRK Fjernsynsteatret
Tine 1996–1997 TVNorge Debattprogram
Titten Tei 1971–1990 NRK Barne-TV Barn
To akter for fem kvinner 1976 NRK Fjernsynsteatret
Tobakkens uheldige virkninger (TV) 1960-tall NRK Fjernsynsteatret
Toget 1977 NRK Humorprogram
To Norway, Home of Giants 1979 NRK Humorprogram Norsk-britisk
Tolv edsvorne menn 1982 NRK Fjernsynsteatret Norsk versjon av Twelve Angry Men
Toppen en time 1995–1996 NRK Underholdning
Toreadorvalsen (TV) 1980 NRK Fjernsynsteatret Norsk versjon av La valse des toréadors
Trafikkposten 1964–1988 NRK Opplysning
Trappen (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Tre-fire-fem (Labbetuss) 1982–1984 NRK Barne-TV
Trekampen 1964–1966 NRK Gameshow Skandinavisk samproduksjon (Også kalt Tvekampen)
Tre kast 1975 NRK Gameshow Scandinavisk samprodusksjon
Tre par (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Tre på toppen 1997 TVNorge Komiserie
Triangel (TV) 1965 NRK Underholdningsserie
Tribunefeber 1999 TV 2 Sportsprogram, fotball
Trilopites 1968 NRK Fjernsynsteatret
Trim for eldre 1965–1988 NRK Trening, trim Har også blitt kalt Mosjon for eldre (1960-tall)
Trotto Libre 1996-1998 NRK1 Humorserie
Trygg til vanns 1966 NRK Opplysningsserie
Tur-retur 1995 NRK Reiseprogram Ungdom sendt under programvignetten til ungdomsprogrammet U
Tusenårsfesten 1999 TV 2 Komedie Enkeltstående program
TV2000 1999 TV 2 Underholdning, talkshow
TV-9 1969 NRK ?
TvTv 1999 NRK2 Humorserie
TVert imot 1996 TV3 Debatt
Twigs 1978 NRK Dramaserie - Fjernsynsteatret Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Tyven, tyven (TV) 1970 NRK Fjernsynsteater
Tysklandsreisen 1970 NRK Fjernsynsteatret Samarbeide med tyske NDR. (Deutschlandreise)
Ukespeilet 1975 NRK Underholdningsserie
UltraViolett 1995–1996 TV 2 Talkshow
Underholdningsmaskinen – den gang da 1999 NRK1 Underholdning-arkiv
Underveis 1968 NRK Fjernsynsteatret
Ungen (TV) 1960 NRK Fjernsynsteatret
Ut av klemmen (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Utenlandske menigheter i Norge 1965– NRK Opplysningsserie i 4 deler
Utenriksmagasinet 1960-1998 NRK Nyheter, debatt
Ved skogstjernet 1960 NRK Naturprogram
Veier til vår tid 1991 NRK Dokuserie om Norges historie
Vellykket liv for 3 (TV) 1971 NRK Fjernsynsteatret
Venner og fiender 1998–1999 TVNorge Såpeserie
VeraVera 1997 NRK1 Underholdningsprogram
Verdens befolkningsproblemer 1965 NRK Dokuserie i 6 deler, Opplysning
Vertshuset den gyldne hale 1989 NRK Barne-TV (Julekalender)
Vesla (TV) 1980 NRK Fjernsynsteatret
Vestavind 1993–1994 NRK Dramaserie
Veversken 1968 NRK Fjernsynsteatret
Vi betaler ikke, vi betaler ikke (TV) 1984 NRK Fjernsynsteatret
Videospeilet 1986 NRK Musikk, popmusikk Ungdom
Vi lever kvart vårt liv 1971 NRK Fjernsynsteatret
Vildanden (TV-film) 1970 NRK Fjernsynsteatret
Vil du være med, så heng på 1971 NRK Barne-TV Barn Titten Tei
Vindu mot verden 1964 NRK Aktualitetsprogram
Vinger (TV) 1981 NRK Fjernsynsteatret
Vintersolhverv (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Vis meg ditt kjøleskap 1996–1998 NRK Portrettserie
Volpone (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
VTV 1992-1996 TV 2 Musikk Ungdom
Våg og vinn 1997 TV3 Gameshow
Wesensteen 1998–1999 NRK1 Humorserie
Wiese 1996–1998 NRK Talkshow
Woyzeck (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
XS 1997–1998 NRK2 Kultur/sport/musikk
XLTV 1998–1999 NRK2 Humorprogram
XYZ 1997 NRK1 Intervju-samtale
Zikk-Zakk 1981–1984 NRK Musikk Ungdom
Zoom 1982 NRK Quiz
Zting 1985 NRK Musikk, rock Ungdom
Æres den som æres bør 1995 NRK Underholdningsprogram
Ønskebrønnen 191-1993 TV3 Underholdningsprogram
Øya (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Øyenvitne 1995–1996 TV 2 Fakta, kriminalitet Uløste krimsaker
Øystein Sunde i fritt fall 1979 NRK Musikk
Å, langt i fra! 1974 NRK Underholdningsprogram i tre deler Tilgjengelig i NRK Nett-TV
Åndssvakeomsorgen i Norge 1966 NRK Opplysningsserie i 5 deler
Åpen post 1966–1971 NRK Debattprogram
Året 2048 1987 NRK Fiksjonsfilm
Aargang 1880–1886 1980-1986 NRK Dokumentar, kultur Et kulturelt tilbakeblikk
Århundrets kjærlighetssaga (TV) 1981 NRK Fjernsynsteatret
Åtte & 1/2 1994 NRK Dokusåpe Ungdom sendt under programvignetten til ungdomsprogrammet U

Fotnoter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Gjelder også innslag i program, som f.eks. årets TV-øyeblikk eller lignende.
  2. ^ Gjelder også innslag i program, som f.eks. årets TV-øyeblikk eller lignende.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «22. november - Den store leiegården». 19. september 2014. Besøkt 27. november 2021. 
  2. ^ «Lofotposten 1975.04.24». Norge;Nordland;;Vågan;;;;. s. 12. 
  3. ^ «Blekkulf (1989-1995)». Besøkt 28. november 2021. 
  4. ^ «Dameavdelingen». Besøkt 2. november 2021. 
  5. ^ «24. september 1988». 8. juli 2015. Besøkt 4. november 2021. 
  6. ^ «Dagsavisen 1999.12.23». Norge;Oslo;;Oslo;;;;. s. 22. 
  7. ^ «20. mai 1989». 3. juli 2015. Besøkt 5. november 2021. 
Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.