AKKS

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

AKKS[1] er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for kjønnsbalanse i alle ledd av musikkbransjen. Formålet i AKKS er å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikkbransjen i Norge. Musikkopplæring er kjernen i AKKS sin virksomhet.

AKKS tilbyr ulike kurs som instrumentkurs, samspillkurs og kurs innen lyd- og lysteknikk, Cubase, DJ, jazz og låtskriving. Alle over 14 år kan delta på AKKS sine kurs, og kurstilbudet varierer fra avdeling til avdeling.

Avdelinger[rediger | rediger kilde]

Administrasjon og styre[rediger | rediger kilde]

AKKS Norge er organisasjonens administrative landsledd. Administrasjonen som holder til på Sentralen i Oslo består av daglig leder. Styret består av styreleder, nestleder og økonomiansvarlig i tillegg til en landsstyrerepresentant fra hver lokalavdeling. AKKS Norge er representert i flere musikkpolitiske fora, og er derfor med på å sette dagsorden.

AKKS er medlem av Norsk Musikkråd og Musikkens Studieforbund.[2]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Om AKKS – AKKS». www.akks.no. Besøkt 11. januar 2016. 
  2. ^ «Musikkens studieforbund gml: Medlemmer». www.musikkensstudieforbund.no. Arkivert fra originalen 18. januar 2016. Besøkt 11. januar 2016. 
musikkstubbDenne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.