Bruker:JhsBot

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
JhsBot er en bot av typen Pywikibot drevet av Jon Harald Søby. For spørsmål relatert til botten, skriv på Brukerdiskusjon:Jon Harald Søby.

Botten gjør ymse oppgaver etter behov, som regel basert på standardskriptene som er tilgjengelige i Pywikibot. I tillegg gjør den noen faste oppgaver:

Oppdatere adminstatistikk (kildekode)
Én gang i uka oppdateres lista over administratorer etter antall bidrag på Wikipedia:Administratorer/liste/bidrag/automatisk.
Flytte sider med apostrof i tittelen (kildekode)
Én gang i døgnet (midt på natta) flytter botten sider med apostrof i tittelen til å bruke typografisk riktig apostrof.
Gjenoppfriske artikler for personer med bursdag (kildekode)
På grunn av mellomlagring av sider på Wikipedia-tjeneren kan det vanligvis ta litt tid før alder i infobokser oppdateres etter at en person har bursdag. Derfor går botten over alle personer som har bursdag en gitt dag (via kategorier som Kategori:Fødsler 29. mars) ett minutt over midnatt og purger sidene slik at riktig alder vises med en gang.
Opprette månedlige vedlikeholdskategorier
Noen minutter før et månedsskifte oppretter botten kategorier à la Kategori:Spirer 2024-03, Kategori:Artikler som trenger flere eller bedre referanser 2024-03, Kategori:Opprydning 2024-03 og Kategori:Språkvask 2024-03. Flere kan legges til ved behov.

OBS! – Dersom du aktiverer gadgets for aktivitetskontroll så vises det her en oversikt over botens aktivitet.

ak:User:JhsBot