Wikipedia:Underprosjekter/Lydartikler/Planlagte innspillinger

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Underprosjektet «Lydartikler»

Dette er en oversikt over planlagte innspillinger i underprosjektet lydartikler.

Meningen med siden er å gi en oversikt over hva som er planlagt, slik at arbeidet lettere kan koordineres. Den inneholder også en ønskeliste.

Ønskeliste[rediger kilde]

Skriv opp artikler du ønsker å få spilt inn her – ta helst en titt på veiledningen om artikkelvalg først. Dersom en artikkel er av en slik art at den ikke egner seg for innspilling, for eksempel fordi den hovedsakelig består av lister, eller er svært ustabil, kan bli fjernet fra listen; dersom man ønsker å få spilt inn en artikkel som antagelig vil kreve hyppige nyinnspillinger anbefales det at man tar ansvar for å gjøre det selv, slik at prosjektet i første omgang kan sikre et bredt utvalg av artikler.

Planlagte artikler[rediger kilde]

Skriv opp artikler du planlegger å spille inn i denne tabellen, sortert etter antatt spillestart. Det er ingen forpliktelser ved å skrive det opp; tabellen er bare ment som en veiledning til andre, slik at ikke to personer jobber med samme artikkel uten å vite om hverandre.

Datoen for forventet innspillingsstart kan endres underveis. Husk da å flytte oppføringen i listen, slik at den står i kronologisk orden. Dersom du trekker deg helt fra å spille inn en artikkel, ikke fjern den umiddelbart, men la den stå en stund med teksten «Skrinlagt» i datokolonnen, slik at andre legger merke til det og kan vurdere å ta over artikkelen.

Se også innspillingslisten for artikler som er under arbeid allerede. Når du begynner å spille inn en artikkel, flytt den over dit, slik at andre vet at du er i gang.

Antatt start Artikkel Innleser
Primo desember 2006 Tørrfisk Cnyborg
Medio desember 2006 Hølen Cnyborg
Ultimo desember 2006 Angelsakserne Cnyborg