Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Tegneserier

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ja, da har jeg sittet store deler av dagen og skrevet stubber på de siste viktigste lenkene på tegneserieartikkelen, slik at jeg til slutt kunne putte den som utvalgt artikkel. Jeg vet at mange av artiklene er mangelfulle, noe som også gjelder hovedartikkelen, i tillegg til noen småting som ikke er hundre prosent korrekt (blandt annet i forhold til hva som karakteriseres som undergrunnstegneserier og hva som har fått hvor mye oppmerksomhet i teksten). Men det var viktig å få den ferdig så fort som mulig, slik at vi kunne markere Raptusfestivalen som starter fredag på best mulig måte. Jeg er i allefall fonøyd for nå.

Artiklene trenger derimot videre utvikling, noe jeg ikke har tenkt til å gjøre med det første (fordi jeg er lei av å skrive om tegneserier og fordi jeg har hundre andre felt som jeg synes fortjener litt oppmerksomhet på Norsk Wikipedia (små, obskure, smale band som egentlig bare jeg og kanskje en til liker)). Så jeg kommer nok til å vente en uke eller to før jeg skriver noe særlig på noen av artiklene som omhandler tegneserier, og da kommer jeg nok til å konsentrere meg om å utvide de artiklene vi allerede har. Det hadde vært finfint om folk hadde fortsatt å utvide eksisterende artikler og opprette nye viktige.

Men nå er jeg sliten (Filosofiprofessor Ståle Finke er glad i sin egen stemme og kan alt for mye om Immanuel Kant), så jeg skal feire god arbeidsinnsats (etter egen oppfatning) å ikke engang besøke wikipedia resten av kvelden og legge meg tidlig (før ett).

Takk og farvell for i kveld. Mvh Einar 4. okt 2004 kl.17:05 (UTC)

Ompa-Pa[rediger kilde]

Denne tegnneserien mangler omtale. Jeg er forresten litt usikker på om det bør skrives Ompa-Pa eller Ompa-pa. Jeg ser at det er røde lenker med begge skrivemåtene. Odd Eivind 28. mar 2009 kl. 21:18 (CET)

En egen tegneseriewiki?[rediger kilde]

Jeg har flere ganger sett forslag komme opp om en egen norsk tegneseriewiki, a la danske ComicWiki eller svenske Seriewikin. Tanken er en tegneseriewiki som kan gå mer i dybden på en del områder enn hva gjelder et generelt leksikon som Wikipedia. Et slikt leksikon burde inneholde imformasjon om ulike utgaver og opplag av forskjellige tegneserier, informasjon som skal kunne bidra til å identifisere hvilket eksemplar av et blad man har for hånden. Kanskje man kunne knytte en slik wiki til en organisasjon som f.eks. Norsk Tegneserieforum? Odd Eivind 9. jul 2009 kl. 11:54 (CEST)

En egen mal som brukere kan ha på profilsiden sin?[rediger kilde]

Det hadde vært veldig nyttig om det ble laget en mal, for eks. Mal:Tegneserieprosjekt eller noe slikt. Da kunne en som arbeider mye med dette bare gå på profilen sin og klikke seg inn på denne prosjektsiden derifra. Den eneste måten jeg vet å komme meg til denne siden på, er å søke opp Donald Duck, for så å gå på diskusjonssiden der. :) Simen Nyhagen 23. mai 2010 kl. 00:57 (CEST)[svar]

Har laget en mal for det og lagt den inn på prosjektsida. Se prosjektsida for å se den. Simen Nyhagen 16. jul 2010 kl. 14:46 (CEST)

Pusur (tegneserie)[rediger kilde]

Jeg ser at det står på listen over serier at Pusur (tegneserie) ikke finnes som en wikipedia artikkel her, men den finnes her; Pusur.