Wikipedia-diskusjon:Introduksjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvordan kan jeg få hjelp?[rediger kilde]

Det er ikke alltid lett å finne tilbake til "brukere som svarer på spørsmål" o.l.-sider. Lenke til disse, Torget, Tinget ... burde også finnes på introduksjonssiden for nye brukere.NAPkjersti 23. sep 2009 kl. 13:47 (CEST)

Opprette Wikipedia artikkel[rediger kilde]

Nå har jeg lest et vell av sider som forteller om wikipedia men har fremdeles ikke funnet ut hvordan man kan lage en artikkel om et nytt tema og legge den inn. Forsøkte og å gjøre små forbedringer i en engelsk artikkel ved å klikke edit og gjøre tilføyelsene. De sto en dag før de forsvant. Er det slik det skal fungere? Megalep

Jeg ønsker også å opprette en egen wikipedia artikkel, men på norsk. Kan noen bidra med innspill? --MsMari84 (diskusjon) 22. okt 2012 kl. 19:32 (CEST)

Wikipedia <3[rediger kilde]

Synes det er bra at denne siden er så vennlig! At alle oppfordres sterkt til å bidra, uansett bakgrunn. Så jeg vil altså ikke endre på noe, men oppfordre til samme tone gjennom alle artikler vedrørende bidragsyting på Wikipedia. Oktoberstorm 6. des 2008 kl. 14:22 (CET)

Siden er låst[rediger kilde]

Jeg får denne meldingen når jeg trykker Rediger: «Merk: Denne siden har blitt låst slik at kun registrerte brukere kan endre den. Nyopprettede og uregistrerte brukere kan ikke redigere» Er ikke dette litt merkelig, når teksten på siden faktisk oppfordrer uregistrerte brukere til å redigere den? --Mollerup 17. mar 2008 kl. 09:03 (CET)

Jeg har avbeskyttet den nå. Det har antakeligvis skjedd ved en feiltakelse. --Eivind (d) 17. mar 2008 kl. 09:17 (CET)
Pokker... min feil.. sry.. :) Bra dere følger med.. :) -- Hans-Petter 17. mar 2008 kl. 10:25 (CET)

Forandret siden[rediger kilde]

Jeg har forandret denne siden ved en feil. Vet ikke hvordan opprette den opprinnelige teksten. Pitirim

Ikke noe problem, det er fikset nå. --Eivind (d) 9. apr 2008 kl. 14:24 (CEST)

Jeg elsker Wikipedia!<33[rediger kilde]

Når det er noe spesielt jeg lurer på som mamma eller pappa ikke kan svare på så går jeg fort inn på Wikipedia og søker på det jeg luer på!Jeg har blandt annet laget et prosjekt fra Wikipedia som jeg er fornøyd med!:) <33 Forresten synes jeg at Wikipedia er en forrnuftig nettside!:) jeg lurer på hvem som fant opp Wikipedia!de må ha vert veldig fornøyde md denne flotte nettsiden!:) stor klem fra Milla100:) <33

(Skrevet 3. mai 2009 kl. 17:46 av Bruker:Milla100)

Hei Milla !
Hvis du klikker på denne lenken kan du lese om hvordan Wikipedia kom igang, og du ser at Jimmy Wales regnes som oppfinneren av nettleksikonet.
TorSch 4. mai 2009 kl. 01:23 (CEST)[svar]

Testredigeringer?[rediger kilde]

Denne siden begynner å likne på Wikipedia:Sandkasse. Hva er vitsen med testredigeringer da? Hilsen | CartoonistHenning 28. mar 2010 kl. 14:07 (CEST)

Blokkering[rediger kilde]

Har erfart at det er mulig å nå fra. Spør igjen. Hvor lenge blokkering

I all ydmygket sjekk minbrukerside. Om IG hv jeg har skrevet

Finn Bendiksby

Håper at en tar seg bry medå svare meg

@F.bendik: Hei. Du har fått svar på dette flere ganger, se blant annet på diskusjonssiden din. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 30. apr. 2021 kl. 12:23 (CEST)[svar]